Yani bebek için olduğu için yorulmuyorum.Sanki şu yumurtlama zamanında her gün yapınca daha garanti gibi hissediyorum o yüzden.Gun asiri olmasi daha iyi aslinda. Sperm kalitesi icin. Zaten en az 3 gun yasiyor iceriye girdikten sonra. Gun asiri daha mantikli ama siz yorulmuyorsaniz birsey farketmez
Allahin takdiri kuzum. Ben ilkinde 3-5ay ugrastim hesapladim olmadi. Rabbim ben istemezsem olmaz dedi. Hayirlisi dedim akışına biraktim. Hemen oluverdi. Ikinci cocugu istedigimizde ise, korunmayi birakalim nasil olsa hemen olmaz dedik. Zaten ilk cocuk kucuk diye cok duzensiz iliskimiz vqrdi. Korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim ve o ay sadece iki defa beraber olabilmistik. Hayirlisi olsun hakkinizda.Yani bebek için olduğu için yorulmuyorum.Sanki şu yumurtlama zamanında her gün yapınca daha garanti gibi hissediyorum o yüzden.
Benimde 2 ay tutmuyordu sonra kendimi rahat bıraktım hamile kaldimAllahin takdiri kuzum. Ben ilkinde 3-5ay ugrastim hesapladim olmadi. Rabbim ben istemezsem olmaz dedi. Hayirlisi dedim akışına biraktim. Hemen oluverdi. Ikinci cocugu istedigimizde ise, korunmayi birakalim nasil olsa hemen olmaz dedik. Zaten ilk cocuk kucuk diye cok duzensiz iliskimiz vqrdi. Korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim ve o ay sadece iki defa beraber olabilmistik. Hayirlisi olsun hakkinizda.
Yani benim de çok bilgim yok sanki bir gün yapmasam yumurtlama gununu kacırırım diye korkuyorumHaftada 2 yada 3 kez olması yeterli diye biliyorum
Bende öyle korkuyodum 1 gün arayla yapıyorduk biz deYani benim de çok bilgim yok sanki bir gün yapmasam yumurtlama gununu kacırırım diye korkuyorum
Oyleyse cok iyi canım.Peki bu yumurtlama zamanı gecince bu kadar sık ilişki olmalı mı?Yani o zaman da hamile kalma şansımız var mı?Canım 4,5 günlügüne arka arkaya yapsanda bısey olmaz o spermler kac ay önceden üretiliyo zaten. Kalitede azalma olmaz caniniz istiyosa yapin
Evet canım ne kadar planlasak da hersey Rabbimin dediği zaman oluyorAllahin takdiri kuzum. Ben ilkinde 3-5ay ugrastim hesapladim olmadi. Rabbim ben istemezsem olmaz dedi. Hayirlisi dedim akışına biraktim. Hemen oluverdi. Ikinci cocugu istedigimizde ise, korunmayi birakalim nasil olsa hemen olmaz dedik. Zaten ilk cocuk kucuk diye cok duzensiz iliskimiz vqrdi. Korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim ve o ay sadece iki defa beraber olabilmistik. Hayirlisi olsun hakkinizda.
En önemlisi stres yapmamak sanırım.Her gun mu denediniz peki?Benimde 2 ay tutmuyordu sonra kendimi rahat bıraktım hamile kaldim
Öyle yapın dedi bana doktor yine de her gun yapıyorum canımBende öyle korkuyodum 1 gün arayla yapıyorduk biz de
Yumurtlamadan bir gün sonrada hamile kalma şansın var canim ama iki gün sonrasinda yok meselaOyleyse cok iyi canım.Peki bu yumurtlama zamanı gecince bu kadar sık ilişki olmalı mı?Yani o zaman da hamile kalma şansımız var mı?
Anladım canım o zaman bu günleri iyi değerlendirmem lazımYumurtlamadan bir gün sonrada hamile kalma şansın var canim ama iki gün sonrasinda yok mesela
Hala kararsızım bilmiyorum napıcam yani her gün yapıp hamile kalan da var gün aşırı yapıp hamile kalan da varSprem kalitesi dusebilir, doktor tavsiyesine uyun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?