• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün ne konuşacağız senle dedi...

eger ben ondan bir müddet nereye gitigimi bilmeden gidersem biz su an hemen o sn bosanırız öle bir lüksüm yok beni cok iyitanıyor bunu kulanıyor ben evine baglı öle calıssamda cok sosyal biri olmayan annesi babası ile vakit geciren ne bileyim kafama esince suraya gidiyorum diyip sadece bir haber veren bir kadın olmadıgımı bliyoryani para kazanan bir kadınım ama aynı zamanda bebegine bakan evin her işini yapan bir süpermanım o da kendi zevklerine öğretmenvinden cıkmayan arkdaslarıylavakit geciren halı saha macından asla vazgecmeyen vs vs belkide suc bende herseyimi bliyor beni benden iyi tanıyor iyi ev kadını calısan dısarda evde ugrasan duran öle

4odk zaten dolsun diye geciriyor hani öğrenci bir an önce teneffüs zili calsa diye bekler zaten yarısını ben ona bebegimin sesini mırıldanmalarını dineleterek geciriyorum anne ba ba diyor yeni onları duysun diye bekliyorum hep konusmuyoruz o da ne yapıyor lan diye konsuyor bebegimizle öle yani ama ne bileyim hani kadınız bir his ya sezemiyorum bana karsı onda

eşinizin profili gözümde git gide şekillenmeye başladı.. ne yapıyor lan mı diyor bebeğee :)))) eşiniz rahat birisi sadece. sizden de emin.. benim bir ailem var düşüncesi kendisinde hakim.. farkında yani. siz de dediğim gibi gitmeyin üstüne bakalım bir süre. hep o arasın. siz aramayın. çatlar mısınız aramasanız. sabredin, daha çok özleyin :)

eger ben ondan bir müddet nereye gitigimi bilmeden gidersem biz su an hemen o sn bosanırız öle bir lüksüm yok beni cok iyitanıyor bunu kulanıyor ben evine baglı öle calıssamda cok sosyal biri olmayan annesi babası ile vakit geciren ne bileyim kafama esince suraya gidiyorum diyip sadece bir haber veren bir kadın olmadıgımı bliyoryani para kazanan bir kadınım ama aynı zamanda bebegine bakan evin her işini yapan bir süpermanım o da kendi zevklerine öğretmenvinden cıkmayan arkdaslarıylavakit geciren halı saha macından asla vazgecmeyen vs vs belkide suc bende herseyimi bliyor beni benden iyi tanıyor iyi ev kadını calısan dısarda evde ugrasan duran öle

İyide böyle gidersede Allah korusun birbirinizin sevgisini kaybedeceksiniz.

Ben habersiz bir yere gidin demiyorum ki; bilsin hayatınızı ama ayrıntıları değil.

Çocuğunuzun sesini dinletmeyin, bırakın o merak etsin.

40 dk. uzun bir süre, kapatmak isteyen siz olun.

Ailenizle fazla vakit geçirmeyin, erkek olsam bana da sıkıcı gelirdi bu.

Sizi merak etmez ki böyle rutin bir hayatınız olsa.

Eviniz yok mu ? Gidip kalsanız orada ?

Değişiklik yapabilirsiniz, yapmalısınız.Yapmazsanız üzülen siz olacaksınız.

ben de çok tuhaf buldum bu durumu insan uzaktaki eşini nasıl aramaz merak etmez, üstüne hergün ne konuşacağız demesi çok üzücü.bence eşinin üzerine düşme arama biraz bakalım ne yapacak.incitici bir durum gerçekten

su an gercekten karısıgım ben doguda terör bölgesi sayılacak biryerdeyim ama aramak içinden gelmeyen o baktım biraz önce aramıs bir kackez kappatım tekrar.burda cogu arkdas esinin neden senle gelmedigini anlamıs değiliz diyor beyefendi istanbulunu bırakıp benim için ben kimiki benle gelsin doguya iki üç geldi hep yattı 15 tatildede zaten yan io kendi hayatından vazgcemez ama onun evnin işi görülsün bebegine bakılsın mantıgı vardır.benim birsürü arkdasımın esileri hemen tayinleri isteyip geldi buraya ama biro gelmeyen şimdi onlarmı esilerini seviyor yoksa ben orda ne yapcam gelip ordan cıkısımız olmaz 5 sene caklı kalırız dip benim bu hasrete katlanmamı bekleyen omu beni seviyor sorular sorular

vallahı pes dıyorum nasıl bır eş bu boyle ınsan uzak yerde olabılır ama en azından saatlerce eşiyle konusabılıcek zamanı vardır bence ustelık bırde ogretmen pekı ozel olacak ama bu özel ıhtıyaclarını nasıl gıderıyor aceba bunu hıc düşündunuzmu.?bırde ıstanbul gıbı bır yerde yanı ayrıca neden sızı doguya gonderıp hala kendısı orada bence cok anormal durumlar var ustelık sızde ogretmenmişiniz ne guzel... bence en kısa zamanda cıddı bır konusma yapın ve tayınını sızın yanına aldırmasını ısteyın yoksa kötu seyler olabılır dıye düşünuyorum

yok öle ne yapıyor lan bu kaba bir tabirle konusmaz yani..... ne yapyor yav bu cocuk anlamımda ben yanlıs yazmısım okdar kafam doluki yani biraz aramıycam zaten tel acınca arayacak hiçbirsey olmsmıs gibi neden kapalı te ldiycek birde sunu anlamaıyorum evdeyken hiç kıskanc olmayan adam calısımaya baslayınca herkesle cok içli dıslı olma diyor her zaman beni bilmiyormus gibi sanki yani bende ordaki hocaların mesela esniniz neden gelmiyor sorularını hep ona iletince ya ben kac yıllık öğretmenim ben bile bukdar kimseyle muhatap olma sen nasıl bir diyaloga girdin orda diye beni yargılar oldu benim nasıl biri oldıgımu bile bile ben konusmaıucakmısım kimseyle esim burda değil ist falan işte olmuyor yalnız dedigim bu bunu ona dedigimde onlara neden diyormusum herseyimi vb sevgidenmi bu yanikıskanclıkmı nedir anlamadımki

bence eşiniz sizin ne aılenızle nede dıger ınsanlaarla dıyaloğ halınde olmanızı ıstemıyor sızın yanlız kalmanızı ona ıyıce muhtac olmanızı ıstıyor gıbıme geldı

1 sene olmadan tayin istenemiyor benim acımdan o da artık treni kacrdı yaz dönemi isteniyor tayin böyleyiz yani ayrıyız vede gercek anlamdada uzaklasıyoruz en kötüsü ben onu bayagı bayagı liseli asık gibi seviyorumhani saf masum berrak duru apaydınlık dolu doluyasaya yasaya fot görünce bile askım depresiyor ama o sanki farklı ben nasıl olsa bu tel acıcam ben ona nasıl bir konusma yapmalıyım sizlere soruyorum aklı verin ya lüften

1 sene olmadan tayin istenemiyor benim acımdan o da artık treni kacrdı yaz dönemi isteniyor tayin böyleyiz yani ayrıyız vede gercek anlamdada uzaklasıyoruz en kötüsü ben onu bayagı bayagı liseli asık gibi seviyorumhani saf masum berrak duru apaydınlık dolu doluyasaya yasaya fot görünce bile askım depresiyor ama o sanki farklı ben nasıl olsa bu tel acıcam ben ona nasıl bir konusma yapmalıyım sizlere soruyorum aklı verin ya lüften

bence herseyı cıddı anlamda açıkca konusmalısınız bazı seylerın boyle olmadıgını falan anlatın eger anlayıslı bırısıyse zaten anlar bence

ben öğretmenim bir sene ayrıyız su an.sadece tel bana bir sıcak laf edecek benim istedigim bu bana dedigi hep buydu ben sana her gün ne bulayımokula gittim eve geldim bu yani.birde edebiyat öğretmeni kendisi sadece bir laf ya istese arkdaslarıyla saatlerce konusur ben neyim gözünde bunu sorgular oldum su an bebegimi düşünmesem neyse biz anneyiz ya katlanıcaz beni sarmıyor beni sevmiyor ben onu nasıl özledim bilseniz

Off kıyamam kardeşim ben sana...
Çok üzüldüm ,inşallah en kısa zamanda bu üzüntülerin,korkuların geçer..:nazar:

yai dünden beri biz evlimiyiz benle neden evli sevgisimi bitti diye sormaktan.zaten insan evliyken anası babasıda olsa yanında eşinin kokusunu isitiyor.gercekten seven için bu böyle değilmi hanginiz esiniz eve bir gün aksamgelmese hemen onu aramazmısnız ben uzaktada olsamaynı siz gibi merak ettim acaba ne oldu diye.birde istanbula bir basına bir erkegi bıraktım yani beni aldatır manasında değil hasta olur birseyolur arkdas nereye kadar bana ihitiyacı olablirmikiyi düşündüm ama o ne cvp verdi uykulu bir sesle yorgun gelmiş arayamamıs sesini duymak bile o haldeyken iyi geldi ben onsuz nefes alamıyorum ya evlenince sevgi bitmelimi illa önceleri nasıldı ama ilk haftalardaelimi tutmak için nasıl br anımı beklerdi ben onun için bilmedigim bir sehirde sırf ovar diye orayısevmeye calıstım bir allhın kulu kapımı acmadı apartmanda dedim nasıl bir istanbullmus arkdas yaaa sevemedim zorlamı benimbirdehastalıgım var yalnız kalamıyoum bunu önceden bilmiyordu panikatak hastasıyım dedikte sonra beni hamileyken bile yalnız bırakıp halısaha macına giderdi esim.hala benneyi bekliyorumki ondan

canım her olasılığı düşünüyorum. en kötü ihtimali söyleyeceğim ve ona göre yorum yapacağım. diyelim ki eşinin huyu suyu falan değil bu tavırları... eşin senden soğudu ve belki de sevmiyor artık... uzaklık da var aranızda.

ne yapabilirsin ki? hani sitem etsen sinirlenir, sen arasan canını sıkar.... beklersin sadece gelip açıkça sevmediğini söylemesini beklersin. uzaktayken ne yapabilirsin ki?

ama benim içime doğanı söyleyeceğim sana, eşin zaten rahat hatta -izninle söyleyeceğim ki - ukala biri. sen de mesafe girdikçe ve orada başka da bir şeyin olmadığından şu anda aşkını doruklarda yaşıyorsun. ama bu durum senin kocanı şımartmış. nazlanmak için yapmıyor belki ama nazlanıyor. erkek kovalamayı sever. şu an sen sanki kovalıyor gibisin onun gözünde.

onun sana davrandığı gibi davran. küsme, kızma, tersleme ama aynı onun gibi ilgisiz ve soğuk ol. adamın akılının başına geleceği var ise ancak karısının ilgisi azaldığında aklı başına gelir. kesinlikle üstüne düşme. uzakta sesine ihtiyacın var ama onda ters tepiyor. özlesin seni biraz.

o su an gece ben ne yaptım ne söyledimi bile düsünmemiştir emimin merak etmiştir.yaniona konusmamamda ne söylemeliyim en basta

ben sana derim ki, madem öyle sen arama. o senin arar, yarın arar, h.içi arar elbet arar. arayınca da asla tersleme. konuş. trip atma. ama çocuk ağlıyor de mesela bir şey bul yani, yemek yapacağım.. vb. de ve kısa tut. bekle o arasın. aradığı zaman asla kızma, tersleme... çok normal konuş gül geç...

ama o zamn aynı seyler devam edecek ben ona karsı tepkimi böyle yaparsam yanii lgisiz kalırsam nasıl belli edicem

biraz kaçan taraf olun bende yasadım aynısını ondan kaçınca kafanıza göre takılınca onu kıskandırınca düzeliyorkesinlikle o aramadan aramayın

canım bu benim kendi evliliğimden edindiğim bir bilgidir. seninkine uyar uymaz tabiki bilemem. ben kendi yaşadıklarıma göre naçizane tavsiye veriyorum sana. benim eşimde ne zaman bana karşı ilgisi biraz azalsın ya da ne zamanki haklı olmama rağmen ona derdimi anlatamayım, kesinlikle inatlaşma, bağırma ne bileyim kavga ya da laf sokmam işe yaramaz. ona karşı kayıtsız kaldığımda kendisi peşimden gelir. o soruna kendisi çözüm arar.

burda eşlerinden ilgi azalması ya da inatla anlaşmazlık olanlara da o yüzden hep bunu tavsiye ederim. kayıtsız olun. küs kalmayın. yani aynı odada oturun ama aynı koltukta değil, bir şey derse tatlı tatlı dinleyin ama az konuşun, gözünün önünde başka şeylerle ilgilenin vb... şeyler.

sizin aranızda mesafe var. kayıtsızlığını ancak telefon etmeyerek. o aradığında da trip atmadan kısa keserek gösterebilirsin.

bakalım ararrsa dediginizi yapıcam ama trip yaptıgımı anlayacaktır cünkü telkapalıydı ozamn tel neden kapalıydı diyince ne diycem yani benim nasıl ruh hal,iyle cvp vermem cok umursamaz kızgın sakin nasıl yani

Back
X