bende rabbim hayır etsin bugün rüyamda askere gitcek teyzemin oğlunu gördüm rüyamda sözde ben ilşkiye girmişim onun pantalonunu giyerken kuşunu gördm sonra annm babam gelio ben yatakta cıplakken giyinmeye çalişiyom sonra nasıl çaktırmadan abdest alırım die düşünüyom bide annanemin bir elinde baklava br elindede şekerpare ben şaşiriyom belkide gülüyom çocuk gibi diom öle işte inşaallah iiidir manaları şimdiden teşekkürler
canım benim tek korkunç gördüğüm rüyadır normalde rüyamda fare ısırdığını görürsem illa birinden kötü bi şey gelir ama seni ısırmamış sen fareden kaçmışsın sanırımbi düşmanın var ama sana bi şey yapamıyorum. tabi gene de Allah bilir ama çok kötü değilmiş rüyan
canım rüyanda tek bildiğim araba. arabayı genelde hep böyle söylerler arabaya binmek bi muradın olacak demek sen de zorla binmişsin sanırım çabanla bir şey olacak
mavi yelken yorumun icin cok tesekkur ederim, Allah hayır etsin tum gorduklerimizi :)
Kızlar aban ayardım edin...
2 gün önce sabaha doğru (5,5-6 gibi) bir rüya gördüm...
Sağ bacağımı dizden kesmişlerdi. Kimin kestiğini bilmiyorum.
Ama canım yanmıyordu sadece telaşlıydım nasıl yürücem diye.
Ne demek bu?
Ondan birkaç gün önce de, bekar olmamarağmen kendimi tuvalet gibi bir yerde boy aynasında 4-5 aylık hamileyken gördüm ve bebeğin cinsel organı göbeğimden saydam olarak görünüyordu. Erkek bebekti.
Sizce bu 2 rüya ne anlama geliyor?
:uhm:
canlarım bende rüyalarımı pek hatırlamam ama dünm gece gördügüm ve tek aklımda kalan kısmı büyük iri ve gösterişli birçok armut gördüm bir bahçedeymişim ve bu bahçede sadece dedigim gibi sadece armut agaçları olan bir bahçe bu rüyanın anlamı nedir bilmiyorum ama ben pek anlam veremedim varsa bi manası beni aydınlatabilirmisiniz lütfen
uzakta olup beklediğin biri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?