- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Hoşgeldin dua kardeşimmerhaba bu şekilde sadece duamızı mı edeceğiz.okuma yapacakmıyız? beni listeye ekleyebilirsin
beni de ekle canım senin duanı yapsak herkese isim değişse olmaz mı
bende variim :) bencede senin duanda isim degisikligi yapalim bende hayirli evlat istiyorum eşimle huzurlu olmak, kazadan beladan korunmal , ozellikle nazardan korunmak için dua istiyorum
bende hayırlı sağlıklı bebek istiyorum, huzurlu mutlu sevdiklerimle bir yaşam diliyorum kendim için ne diliyorsam herkes için de gönülden dileyip dualar ediyorum...bende kardeş olabilir miyim :)
Hoşgeldiniz canım dua kardeslerimmmTamam listemizi hazirlayim bu duayi hepimiz için ortak yapalım, bu grup daha çok hayırlı evlat isteyenlerden oluşuyor galiba. Farklı duaları olanlar varsa onlar da yazsın duasını, onlara da kendi isteklerine göre dua ederiz. Ne güzel dua kardesligimiz oldu, çok mutlu oldum Allahım kabul etsin dualarımızı. Listemizi hazırlıyorum canlar, hemen bugün başlayalım birbirimize dua etmeye
Hoşgeldin canım aramıza :)Mlkem: Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed, Allahım mlkem rumuzlu kulunu sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, hayırlı huzurlu mutlu, Senin rızan doğrultusunda geçirilmiş bir ömür ver, ibadetlerini kabul et devamlı et eşiyle çocuklarıyla aynı çatı altında birbirlerini çok sevip çok iyi anlayabilmelerini nasip et, sevgi ve bağlılıklarını artır, aileleriyle de araları iyi olsun, evlerine bereket yuvalarında huzur olsun evlatlarına uzun hayırlı iman dolu ömür nasip et, her türlü nazardan, kazadan, beladan muhafaza et, her türlü kötü insanın şerrinden koru. Amin. Allahümme Salli Ala seyyidina Muhammedin ve Alâ Âli seyyidina Muhammed.
benim duam bu şekilde arkadaşlar eklermisiniz.
Hoşgeldin canım, senin için de dua ederiz tabiki.Beni de listeye eklermisiniz inşallah birbirimize yardımcı oluruz dualarımızla
benim en acil durumum ayrı eve çıkmak kayınpederlerimle oturuyorum sıkıntılarım var.birde erkek kardeşim askerden geldi iş bulamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?