Her gün tartı sonucumu paylaşacağım

Boyum 165, güncel kilom 73.20
Sürekli kendimi aç bırakarak kilo vermeye çalıştım ama verdiğim kiloları tekrar aldım. Sağlıklı beslenerek ve günlük 10 bin adım atarak kilo vereceğim. Her gün de buraya güncel kilomu yazacağım.
4 Mayıs Pazartesi : 73.20
1. Gün : 70.70 (-2.50)
2. Gün : 69.90 (-0.80)
3. Gün : 69.30 (-0.60)
4. Gün : 69.50 (+0.20)
5. Gün : 69.20 (-0.30)
6. Gün : 69.30 (+0.10)
7. Gün : 68.50 (-0.80)
11 Mayıs Pazartesi : 68.50 (-4.70)
8. Gün : 68.30 (-0.20)
Günaydınnn
8. Gün giden kilo 200 gram😌
İlk kilolar hızla gitti şimdi sabır zamanı zaten ben hep 68 den sonra pes ediyordum ama artık pes etmek yok 💪🏻

Merhaba, ben de kilo vermek istiyorum. Size katilabilir miyim, birbirimize destek oluruz
Boy ve kilonuz nedir?
Boyunuzu kilonuzu yazıp tarih atıp başlayabilirsiniz.
Ben her gün tartılıyorum böylelikle artış olursa ertesi gün ona göre besleniyorum
Siz nasıl isterseniz öyle tartılırsınız, ister haftalık ister günlük 🌸

Aslında ben gayet tok kalkıyorum sofradan ve açlık da çok hissetmiyorum.. Bir de ara öğünü de bıraktım çok geldiği için.. Bugün de farklı bir şey denedim bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak. Eşim dün gece çiğ köfte almıştı çok canım çekti ama yemedim sabah yerim dedim. Bu sabah çiğ köfte yedim yani 🤣 tabii lavaşsız yedim yanına da bir bardak ayran içtim akşam da dengeli bir öğün yiycem. Ben bir de kalori hesabı yapıyorum günlük 1200 kaloriyi açmıyorum.. O yüzden çiğ köfte çok etkilemez diye düşünüyorum inşallah yani 🤣

Merhaba umarım hedefinize ulaşırsınız ben de dün diyet, spor ve iğneye başladım 😅 artık bu sefer hedefime ulaşırım diye ümit ediyorum. 67 ile başladım bayram hedefim 63. Bayrama 2 hafta var. Sizin hedefiniz nedir? Burdan destek olalım bu süreçte 🌸

Merhaba umarım hedefinize ulaşırsınız ben de dün diyet, spor ve iğneye başladım 😅 artık bu sefer hedefime ulaşırım diye ümit ediyorum. 67 ile başladım bayram hedefim 63. Bayrama 2 hafta var. Sizin hedefiniz nedir? Burdan destek olalım bu süreçte 🌸
Merhaba çok teşekkür ederim, umarım siz de ulaşırsınız Hedef kilonuza.. Boyunuz kaçtı acaba.. Keşke iğneye başlamasaydınız insan isteyince yapamayacağı şey yok. Benim bayram hedefim 66 ama sonraki süreçte de devam edip 60 olan hedefime ulaşmak istiyorum inşallah 😌

Merhaba çok teşekkür ederim, umarım siz de ulaşırsınız Hedef kilonuza.. Boyunuz kaçtı acaba.. Keşke iğneye başlamasaydınız insan isteyince yapamayacağı şey yok. Benim bayram hedefim 66 ama sonraki süreçte de devam edip 60 olan hedefime ulaşmak istiyorum inşallah 😌
Pcos ve insülin direnci var bende. Yaklaşık 10 yıldır sürekli diyet spor yapıyorum her diyeti denedim artık çok yoruldum. İğneden başka çarem kalmadı. Normalde çok iştahı açık biriyim tatlı bağımlısıyım iradeli olmak beni mutsuz yapıyordu mecburen başladım. 2 ay kullanıp bırakmayı düşünüyorum

İğneye rağmen iştahım açık yani bendeki bu yeme aşkı nolcak bilmiyorum 😭😭😭😭

Pcos ve insülin direnci var bende. Yaklaşık 10 yıldır sürekli diyet spor yapıyorum her diyeti denedim artık çok yoruldum. İğneden başka çarem kalmadı. Normalde çok iştahı açık biriyim tatlı bağımlısıyım iradeli olmak beni mutsuz yapıyordu mecburen başladım. 2 ay kullanıp bırakmayı düşünüyorum
Ben de kendimi bildim bileli diyet yapıyorum 😞 ama cidden iradeli olunca verebiliyorum mesela 57 kiloyu görmüştüm en son 2022 de sonra yemeye başlayınca aldım sonra 2024 te de doğum yaptım doğumdan sonra 83 kiloydum 2025 te 15 kilo verdim öyle kaldım gram gitmiyor 68 in altını bir türlü göremedim. Çünkü yanlış besleniyorum yani hafta içi aç bırakıyordum kendimi hafta sonu da yemeklere saldırıyordum hani yoruldum artık dedim böyle olmayacak artık kesin başlayıp sürdürmem gerekiyor ve burası aklıma geldi her gün paylaşım yaparsam hem sağlıklı beslenirüm hem de sporumu yaparım ki öyle de oldu çok şükür sonuçta 57 ye düşebilmiştim yine düşmemem için bir neden yok

Bir de ben her gün tartı sonucumu yapay zekaya yazıyorum o da beni acayip motive ediyor.. Mesela canım tatlı vs çekerse hemen ona yazıyorum alternatif sunuyor vs çok iyi oluyor canım diyet koçum yaa bugün 50 kere yazdım hiç de of demiyor 🤣

Bu arada ben de of demem 🤣 ne zaman isterseniz yazabilirsiniz kızımdan fırsat buldukça yazarım 🤗

Selamlar, boyum 1.73 kilom 78.2 kg. 2 gundur diyetteyim baya dusuk kalorili basladim bi anda 2 kilo gitti hatta baslangic 80.2 kg idi. :110::110:

Back
X