- Emoji Skoru
- 81
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi azimlibiri
Şaka değil tabii ki.. Üstlerde günlük örnek menüyü yazmıştımŞaka herhalde. Listenizi merak ettim doğrusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka değil tabii ki.. Üstlerde günlük örnek menüyü yazmıştımŞaka herhalde. Listenizi merak ettim doğrusu
Tabii ki birlikte daha çok motive oluruzMerhaba, ben de kilo vermek istiyorum. Size katilabilir miyim, birbirimize destek oluruz
GünaydınnnBoyum 165, güncel kilom 73.20
Sürekli kendimi aç bırakarak kilo vermeye çalıştım ama verdiğim kiloları tekrar aldım. Sağlıklı beslenerek ve günlük 10 bin adım atarak kilo vereceğim. Her gün de buraya güncel kilomu yazacağım.
4 Mayıs Pazartesi : 73.20
1. Gün : 70.70 (-2.50)
2. Gün : 69.90 (-0.80)
3. Gün : 69.30 (-0.60)
4. Gün : 69.50 (+0.20)
5. Gün : 69.20 (-0.30)
6. Gün : 69.30 (+0.10)
7. Gün : 68.50 (-0.80)
11 Mayıs Pazartesi : 68.50 (-4.70)
8. Gün : 68.30 (-0.20)
Çok azmışŞaka değil tabii ki.. Üstlerde günlük örnek menüyü yazmıştım![]()
Boy ve kilonuz nedir?Merhaba, ben de kilo vermek istiyorum. Size katilabilir miyim, birbirimize destek oluruz
Aslında ben gayet tok kalkıyorum sofradan ve açlık da çok hissetmiyorum.. Bir de ara öğünü de bıraktım çok geldiği için.. Bugün de farklı bir şey denedim bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak. Eşim dün gece çiğ köfte almıştı çok canım çekti ama yemedim sabah yerim dedim. Bu sabah çiğ köfte yedim yaniÇok azmış![]()
Boyunuz kaç cm? Benim olmak istediğim kilodasınız da60. Hedef kilom 55. Yakın hedefim 57-58.
Kilomla aynıBoyunuz kaç cm? Benim olmak istediğim kilodasınız da![]()
Merhaba çok teşekkür ederim, umarım siz de ulaşırsınız Hedef kilonuza.. Boyunuz kaçtı acaba.. Keşke iğneye başlamasaydınız insan isteyince yapamayacağı şey yok. Benim bayram hedefim 66 ama sonraki süreçte de devam edip 60 olan hedefime ulaşmak istiyorum inşallahMerhaba umarım hedefinize ulaşırsınız ben de dün diyet, spor ve iğneye başladımartık bu sefer hedefime ulaşırım diye ümit ediyorum. 67 ile başladım bayram hedefim 63. Bayrama 2 hafta var. Sizin hedefiniz nedir? Burdan destek olalım bu süreçte
![]()
Pcos ve insülin direnci var bende. Yaklaşık 10 yıldır sürekli diyet spor yapıyorum her diyeti denedim artık çok yoruldum. İğneden başka çarem kalmadı. Normalde çok iştahı açık biriyim tatlı bağımlısıyım iradeli olmak beni mutsuz yapıyordu mecburen başladım. 2 ay kullanıp bırakmayı düşünüyorumMerhaba çok teşekkür ederim, umarım siz de ulaşırsınız Hedef kilonuza.. Boyunuz kaçtı acaba.. Keşke iğneye başlamasaydınız insan isteyince yapamayacağı şey yok. Benim bayram hedefim 66 ama sonraki süreçte de devam edip 60 olan hedefime ulaşmak istiyorum inşallah![]()
Ben de kendimi bildim bileli diyet yapıyorumPcos ve insülin direnci var bende. Yaklaşık 10 yıldır sürekli diyet spor yapıyorum her diyeti denedim artık çok yoruldum. İğneden başka çarem kalmadı. Normalde çok iştahı açık biriyim tatlı bağımlısıyım iradeli olmak beni mutsuz yapıyordu mecburen başladım. 2 ay kullanıp bırakmayı düşünüyorum
Bende de fena halde var malesef eşim bile şaşırıyor bu kadar yiyebildiğime yani doyma noktam yok resmenİğneye rağmen iştahım açık yani bendeki bu yeme aşkı nolcak bilmiyorum![]()
İğne dediğiniz zayıflama iğnesi mi?İğneye rağmen iştahım açık yani bendeki bu yeme aşkı nolcak bilmiyorum![]()
Tesekkur ederim, o zaman her gun yazarim tarti sonucumu. Bu defa cok kararliyim. Olucak insallahTabii ki birlikte daha çok motive oluruz![]()
Sizin ne guzel 5 kilocuk. Hemen verilir.60. Hedef kilom 55. Yakın hedefim 57-58.