- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
...........................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bu kadar müdahale hastası bir kaynanan var.kızlar daha önceki konularımdan hatırlayanlar bilirler.. kvm biraz değişik düşünüyor.. önce düğün ve kına aynı gece olsun dedi misafirlerinin kalacak yiyecek sıkıntısı olurmus kabul etmedik.. sonra beyaz esyaları en düşük model alalım ama bosch alalım die tutturdu.. şimdide evlenmeden ev alalım ki nişanlımla ben kirada kalmayı düşündük ilk bir sene.. ev alalım ama kız tarafı da düğünü herseyiyle yapsın esyasından tutun bütün herşeyi.. halbuki ben ev alın die tutturmadım almasınlar kirada kalırım ama düğünümü en iyi şekilde yapsınlar istiyorum.. neyseki nişanlım cok kızmıs nasıl böyle bir teklifte bulunursun die... ama ben hala nasıl böle seylerle karsımıza cıkıo cıldırıyorum..
Ne kadar terbiyesiz bi kadınişi yokuşa suren tıplerden
benıde seve seve ısteyerek el ustunde tutarak alan kayınvalıdem
nışandan 1 hafta sonra içinden canavar cıktı
guleryuzlu olmama bıle
zekasında sorunmu var ne salak salak sırıtarak konusuyor demıstı :)
olur oyle cıddıye alma
kime demiş zekasında sorun mu var salak salak sırıtıyor diye :)işi yokuşa suren tıplerden
guleryuzlu olmama bıle
olur oyle cıddıye alma
var canım ama sanırım pasif kalıyor kvm hükümet gibi kadın derler ya cok agır takılıokv en neden herşeye karışıyor bu kadar kp yokmu
yuh yaaaişi yokuşa suren tıplerden
guleryuzlu olmama bıle
olur oyle cıddıye alma
eşimi huzuruna cagırıpkime demiş zekasında sorun mu var salak salak sırıtıyor diye :)
evet ama bazen maddi durumlar iyi olmayabilio canımİşte herşeyi damatla ikiniz yapsanız hiç kimsenin söz hakkı olmaz.
Konuşsalar da karışsalar da umursamazdınız.
anaaaaaa cidden mieşimi huzuruna cagırıp
bu kız naparsam yapım bana gulumsuyor sırıtarak konusuyor salak mı ne demıs
eşimde ınsallah benı ve eşimi kaybettıgıne deger yettı artık
kız agzıyla kus tutuyor kusun kanadını kırdı dıyorsun pes deyıp cıkmıs
bende bunu soyle ogrendım
esım geldı annenı yemege alalım sevdıgı yemegı yaptım dedım
patladı bıdaha bana annen deme gelmıcek bu eve dıye
oyle ogrendım :)
nişanlın yada artık eşin sayılır annesini dinlemeyen bir tipse siz mantığınıza ve isteğinize uygun ne istiyorsanız onu yapın sonuçta aynı evde yaşayıp bir yastığa baş koyacak olanlar sizsiniz. kv olarak tabiki işin içinde olmak isteyecek ama saçma sapan fikirlerine karşı koyunvar canım ama sanırım pasif kalıyor kvm hükümet gibi kadın derler ya cok agır takılıo
evet canım mecburen ama sürekli görüşmüyoruz allahtan farklı bir ilçedeler... hergün arıyorum nasılsın die aramayınca iyi misin hayırdır aramadın die dönüo.. oğlunu da günde üç sefer arar mutlaka.. onunda canına tak etti ama annesi sonucta.. biraz mesafe iyidir dio şimdi nişanlım cok fazla aramıo onu ve yüz vermio bakalım ne olacak.. ama annesi sonucta değiştirilemezNe kadar terbiyesiz bi kadın
Görüşüyor musun
ben bayramdan bayrama arıyorum eşimin telefonundanNe kadar terbiyesiz bi kadın
Görüşüyor musun
evet cok şükür nişanlım agzının payını verio ama o da yıpranıo beni tanımıo mu neden böçyle bir soru soruo die cıldırdı.. bilmiyorum araya girmek istemiyorum ama inş sonu bana patlamaz bu kadının fikirlerininnişanlın yada artık eşin sayılır annesini dinlemeyen bir tipse siz mantığınıza ve isteğinize uygun ne istiyorsanız onu yapın sonuçta aynı evde yaşayıp bir yastığa baş koyacak olanlar sizsiniz. kv olarak tabiki işin içinde olmak isteyecek ama saçma sapan fikirlerine karşı koyun
Başkasından alıntı yapıp sormuştum daevet canım mecburen ama sürekli görüşmüyoruz allahtan farklı bir ilçedeler... hergün arıyorum nasılsın die aramayınca iyi misin hayırdır aramadın die dönüo.. oğlunu da günde üç sefer arar mutlaka.. onunda canına tak etti ama annesi sonucta.. biraz mesafe iyidir dio şimdi nişanlım cok fazla aramıo onu ve yüz vermio bakalım ne olacak.. ama annesi sonucta değiştirilemez
ben bayramdan bayrama arıyorum eşimin telefonundan
ve gayetde gulumseyerek inadıda daha ıyı konusuyorum
iyiligimle dövüyorum onu
eşim annesını aramıyor kadıncagız benden bılmesın dıye esıme haftada bı ara annenı sesını duysun dıyorum benım zorumla arıyor
onlar konusurken benı sordugunda nisa uyuyor dıyor esım konusmamı ıstemııyor annesıyle
dogum yaptıgımda bıle haber vermek ıstemıyormus
gelir sinirini bozar sutunu keser bu kadın dıyor![]()
kızıo tepkisini verio ama kvmin psikolojisi bozuk az yüz verince yine cıkarıo ilginç bişey kafasından nasıl davransam bilmiorum korkutuo beni huzur etcek dieNişanlın 'gerçekten' kızıyorsa
Kimse bu kadar karışamaz, 1 olur 2 olur kaçıncı bu...
evet maalesef hergün ben aramazsam o arıo aramayınca da hayırdır nie aramadın durumuna gecio sinir oluyorum daha şimdiden bişey desem kötü olsam kesin ayırır beni oyuzden iyi geciniyorumBaşkasından alıntı yapıp sormuştum da
Senin de yanıtına şaşırdım, hergün mü arıyorsun
İnsan kendi annesini hergün aramıyor
Oğlunu da 3 kez arayan bi tip
Korkutmak gibi olmasın ama nişanlıyken böyle evlenince ayvayı yersiniz, uzak oturun bari
Anlaşılan farklı şehirlerde oturuyorsunuz
İsabet olmuş
Eşin mantıklı adammış en azından, yoksa çok daha zor olurdu