• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her gün yeni bir adet çıkaran kv'm

Karışması normalde yanlış amaa para onun cebinden çıkıyosa canı istediği gibi yorum yapar.
Onlar ev alıcak kız tarafı eşya düğün.
Eşya düğün 40bin tutsa ev nekadar tutacak? 100bin 200bin 500bin ?

Senin açından karlı bence.
Düğün sonrası takılarınıda ailene verirsen. Onlarda kendilerini rahatlatırlar.

işi yokuşa suren tıplerden
benıde seve seve ısteyerek el ustunde tutarak alan kayınvalıdem
nışandan 1 hafta sonra içinden canavar cıktı
guleryuzlu olmama bıle
zekasında sorunmu var ne salak salak sırıtarak konusuyor demıstı :)
olur oyle cıddıye alma

valla konu sahibini unutup sizin meselenize yogunlastim ben :KK53:

kızlar daha önceki konularımdan hatırlayanlar bilirler.. kvm biraz değişik düşünüyor.. önce düğün ve kına aynı gece olsun dedi misafirlerinin kalacak yiyecek sıkıntısı olurmus kabul etmedik.. sonra beyaz esyaları en düşük model alalım ama bosch alalım die tutturdu.. şimdide evlenmeden ev alalım ki nişanlımla ben kirada kalmayı düşündük ilk bir sene.. ev alalım ama kız tarafı da düğünü herseyiyle yapsın esyasından tutun bütün herşeyi.. halbuki ben ev alın die tutturmadım almasınlar kirada kalırım ama düğünümü en iyi şekilde yapsınlar istiyorum.. neyseki nişanlım cok kızmıs nasıl böyle bir teklifte bulunursun die... ama ben hala nasıl böle seylerle karsımıza cıkıo cıldırıyorum..
bende kv sorunuyla ilgli konu açmıtım bugün... ah herşeye karışmaları yokmu.. ama hata biraz bizlerde belki oğlulları mutlu olsun diye gerekli mesafeyi koyamadık onlarda arada mesafe yok diye herşeye burnunu sokuyor ben arama mesafe koydum inan eskisi kadar karışamıyor öncede herşeye karışıp fikir yürütüyodu artık çok resmiyim bence bunu bi dene

Canım ya sabahtan beri iyi eğlendik:) birde kaynanalar hep çok hastayım derler tansiyonum şekerim var derler ama bizden sağlıklı çıkarlar:)
benimk
her gün hem tansiyon hem şeker kolestrol görsen ölcek dersin bugün ama taş gibi hep yalan hep numara hep abartı hep naz nefret ederim naz yapanlardan

işi yokuşa suren tıplerden
benıde seve seve ısteyerek el ustunde tutarak alan kayınvalıdem
nışandan 1 hafta sonra içinden canavar cıktı
guleryuzlu olmama bıle
zekasında sorunmu var ne salak salak sırıtarak konusuyor demıstı :)
olur oyle cıddıye alma
ayy gerçekten mi laf sokmayi da ihmal etmezler hic

Canım ya sabahtan beri iyi eğlendik:) birde kaynanalar hep çok hastayım derler tansiyonum şekerim var derler ama bizden sağlıklı çıkarlar:)
ben sana kv yaptığını anlatayım bi pazar ilk defa eşimle fırsat yaratıp silivri sahile inecektik.. eşim annemlere bir selam verelim ordan gideris dedi tamam dedim. bide gittik ki kv hasta döşek yatıyo kalbim de kalbim dio sonra dönüyo bize dio ki siz gidin ben gezmenize bakın ben biraz yatsam ii olur dedi eşim bırakır mı anne gel hadi hastaneye gidelim dedi baya ısrar ettik sonra aldık götürdük sağlık sonuçta ekg çektiler tansiyona baktılar hiç bişi yok dr psikolojik dedi iğne yaptı gönderdi eşimde dedi ki anne seni yazlığa götüreyim mi bak temiz yeşillik kokusu ıiyi gelir ablarda yazlıkta hadi gel gidelim dedi neyse kp aldık gittik görümcem yazlığına yeni geldi diye temizlik yapıyor dedim eşime siz geçin ablama ben hemen geliyorum eve gidip sonra eve gittim geldim birde ne göreyim bizim kv lmış eline viladayı görümceme temizlik yapıyor ölür müsün öldürür müsün :):KK62::KK67:

ben sana kv yaptığını anlatayım bi pazar ilk defa eşimle fırsat yaratıp silivri sahile inecektik.. eşim annemlere bir selam verelim ordan gideris dedi tamam dedim. bide gittik ki kv hasta döşek yatıyo kalbim de kalbim dio sonra dönüyo bize dio ki siz gidin ben gezmenize bakın ben biraz yatsam ii olur dedi eşim bırakır mı anne gel hadi hastaneye gidelim dedi baya ısrar ettik sonra aldık götürdük sağlık sonuçta ekg çektiler tansiyona baktılar hiç bişi yok dr psikolojik dedi iğne yaptı gönderdi eşimde dedi ki anne seni yazlığa götüreyim mi bak temiz yeşillik kokusu ıiyi gelir ablarda yazlıkta hadi gel gidelim dedi neyse kp aldık gittik görümcem yazlığına yeni geldi diye temizlik yapıyor dedim eşime siz geçin ablama ben hemen geliyorum eve gidip sonra eve gittim geldim birde ne göreyim bizim kv lmış eline viladayı görümceme temizlik yapıyor ölür müsün öldürür müsün :):KK62::KK67:
cıldırmamak elde deil

Oluyo öyle vakaları ya bende hatırladıkça gülüyorum:) bizimki de güya hastaydı. Tansiyonu kolesterolu migreni vardı ama doktora gidelim dedikçe siz bana inanmadığınızdan beni doktora götürüyosunuz bu hastalıkların hepsi bende var derdi. Biz eşimle samimi olduğumuzda bunun nedense bir anda tansiyonu kolesterolü fırlardı ama biz kavga ettiğimizde hasta olsa bile iyileşirdi kadın :)

benimk
her gün hem tansiyon hem şeker kolestrol görsen ölcek dersin bugün ama taş gibi hep yalan hep numara hep abartı hep naz nefret ederim naz yapanlardan
ay vallahi bu hastalıkların hepsi kaynanadada vardı ama kendi kafasına göre vardı doktora gitmezdi siz bana inanmıyomusunuzda beni doktora götürüyosunuz diye:)

Back
X