Her gün yeni biseyle geliyo eşim

serseri sittin

Marşmallow
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
239
145
53
mersin
kizlar mrb canim cok sıkkın. biz bi seneligine koye tasindik sonra ben ilce tarima basvurdum bize hibe ari cikti geri odemesiz. iki yil ayne yerde ikamet zorunlu esim ise girmisti isten cikip ari ile gitmek istiyo tmm dedim bu seferde koyde kahve isletmek istiyo cok canimi sikiyo kendisi her gun icer cok kavgaci bir tip dovusnedigi kalmadi boyle biri kahve calistirabilirmi isi icabi yapmazmis hic guvenmiyorum acayip musrif biri kazansada bana para vermez bnden 20 bin istiyo ben kendm calisip hem eve hem kendmze harcayip hem biriktrdm kendi 9 yillik evliyiz tek bi kere maasini getirip bana vermedi ben tutumluyumdur. her gun yeni biseyle geliyo yeminle biktim siz olsaniz napardiniz. uzun oldu hakkinizi helal edin

bosanmaya yanasmiyo benim ailem ve onun ailesi icin hic iyi olmazmis tehdit ediyo beni acikca

canim bu ne demek yaa? sen bu adamla nasil hala ayni evde yasiyorsun????? hem kari koca muhabbetimiz yok aramiz iyi degil diyosun hem kavgaci diyorsun hem evede katkisi yok bi de tehdit mi ediyor???
Ben bir saniye bile ayni evde kalmam.

pekte iyi davranmiyo kar koca muhabbeti yok kendi arkadaslariyla takilir hep oturup bi cift laf etmez ben kafamda bitirdim uzatmalari oynuyo

Yani bosanmayi düsünüyorsaniz para felan vermeyin. Biriktirin. Calisiyorsunuz da. Ona muhtac degilsiniz zaten. Kendiniz icin fazla uzatmayin derim bosanmaya niyetinizvarsa

sok oldum yaaa bari cocugun icin bosan su adamdan.cocuguna yazik degilmi???? nasil ayni ortamda kalabilecek kadar guveniyorsun bu kadar siddet?? kocanin psikolojisi bozuk

Abla sen kadın sığınma evine git en iyisi can dayanmaz buna insansın sen yazık kızında varmış bak etkilenmiştir herşeyden

Bilmiyorum bosanin tesem tehtit ediyomus bazo iyi degerlendirin bu dunyaya bir kere geliyoruz

coktan gidecektim ama su an bir yil oldu ari var 45 kovan onlari iki yil satmama sarti var yoksa 30 bin odemem lazim esim israr etti yazilmam icin cani sikilinca kendin bak dedi ona bi cozum bulabilsem. su an bakiyo arilara. ben bakma madem basimin caresib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…