kişi başına 15 sende katılırsan ayetel kürsine okuması bu bebekim kaç tane okunacak :)
katılırım tatlım ne için okunacak yuvan için mi?kişi başına 15 sende katılırsan ayetel kürsi
herkes kendi duasını sırası gelince paylaşacak evet ben yuvam için dua bekliyorum sizlerdenkatılırım tatlım ne için okunacak yuvan için mi?
olur kuzum yada olmazsa gönüllü arkadslar senin yerine okuyabilir
ekliyorum o zaman listeye gece 00:00 e kadar vaktin var yetişemezsen okudugun kadarını bildir kuzum her sabah liste yenilenecekkatılırım tatlım ne için okunacak yuvan için mi?
benim istediğim şu anlık dua yok açıkçası ama senin için okurum kuzumherkes kendi duasını sırası gelince paylaşacak evet ben yuvam için dua bekliyorum sizlerden
sıran gelinceye kadar :)isteği dileği yokmuş öyle mibenim istediğim şu anlık dua yok açıkçası ama senin için okurum kuzum
varda balım önemli değil açıkçası zamana bıraktım yani :)sıran gelinceye kadar :)isteği dileği yokmuş öyle mi
hayırlısı okuyup bitirince beni etiketleyip okudum yaz kuzumvarda balım önemli değil açıkçası zamana bıraktım yani :)
tamam hayatım geceye dek hallederim benhayırlısı okuyup bitirince beni etiketleyip okudum yaz kuzum
hesaplamadım kuzum daha okumayanlar varbugünkü okuma sayılarını toplayınca 313 ü geçmedimi?
fazla okunanları mazareti olan arkadas a ekleyecem şimdihesaplamadım kuzum daha okumayanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?