Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Teşekkür ederimmm

S Sargoz için duamı alıyorum şimdi okuyacağım inşallah. Rabbim kabul etsin. Rabbim yuvasından sağlık sıhhat afiyet bereket insan huzur eksik etmesin. Rabbim eşinle ve çocuğunla arandaki muhabbeti güzel ve daim eylesin. Rabbim aile olarak birbirinize her zaman sevgiyle yaklaşmayı ve birbirinizin rızasını gözetmeyi nasip etsin. (amin)

kuzum benim yerime başka bi arkadş okuyacak istersen kumrukuşum için okuyabilirsin

Allah razı olsun

Arkadaslar @_haymeana_adina 17 (kendi adimada 17 tane okumustum zaten)okudum allah kabul etsin

dileklerimiz için 313 Ayetel kürsi listesi
kızlar katılım fazlaşırsa sayı kişi başına düşen sayı azalacak
sabah 8 den en geç akşam 10 a hatta mazarete baglı 12 e kadar bildirim alacagım okudum diye yazmanız yeterli
kimseyi sıkmak istemem dünya hali zor durumda kalmanızı istemem
dua da aceleye gerek yok
Ama aynı gün içinde okuyamayan mazaretini bildirebilir
listemiz:
kişi başına düşen sayı :17

1- S Sargoz okundu
2- @whitepearll okundu
3- Patronicee okundu
4- buttrfly okundu
5- @basbelasiyimm
6- ayseygt1453 okundu
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage
9- ebruli-- okundu
10- Cry-
11- Sealand
12- mini87
13- HALLEYS okundu
14- kumrukusum okundu
15- hasbeee
16- kitapseverim okundu
17- QueenOfEagle
18- zeyneplivadi
Duam : Evimde huzur düzen ve mutlulugumuz daim olsun.Kocam eskisi gibi muhabbet ve sevgi dolu olsun oğlumun huzursuzlugu geçsin ve Yuvam dan huzur saglik bereket mutluluk eksik olmasın Amin.. OKUYANLAR beni etiketleyip bildirsin arkadaşlar isteyen mazaretli arkadaşların yerinede okuyabilir
mazaretli arkadslar için okuyan kardeşlerimden Allah razı olsun

arkadaşlar isterseniz belli bi saat belirleyelim herkes o zaman bildirsin okudum diye karışıklık olsun istemem birde herkes payına düşeni okusun eger mazaretli arkadslar a okumak isterse o arkadsın adını etiketlesin okudum diye Allah hepinizden razı olsun

Saat 5 e kadar mesela suan 153 tane okunmus

hergün saat akşam 22 de bitirelim listeyi yada hergün sabah yenileyelim çocuklu olan misafiri olan arkadaslar olabilir sıkıntıya düşülsün istemiyorum

arkadaslar en geç akşam 22 e kadar okudum diye yazılacak yetiştiremeyenler 00:00 kadar müsade edilecek kimsenin kendinni sıkması istemem

dileklerimiz için 313 Ayetel kürsi listesi
kızlar katılım fazlaşırsa sayı kişi başına düşen sayı azalacak
sabah 8 den en geç akşam 10 a hatta mazarete baglı 12 e kadar bildirim alacagım okudum diye yazmanız yeterli
kimseyi sıkmak istemem dünya hali zor durumda kalmanızı istemem
dua da aceleye gerek yok
Ama aynı gün içinde okuyamayan mazaretini bildirebilir
listemiz:
kişi başına düşen sayı :17

1- S Sargoz okundu
2- @whitepearllokundu
3- Patronicee okundu
4- buttrfly okundu
5- @basbelasiyimm
6- ayseygt1453 okundu
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage
9- ebruli-- okundu
10- Cry-
11- Sealand
12- mini87
13- HALLEYS okundu
14- kumrukusum okundu
15- hasbeee
16- kitapseverim okundu
17- QueenOfEagle
18 -@zeyneplivadi
Duam : Evimde huzur düzen ve mutlulugumuz daim olsun.Kocam eskisi gibi muhabbet ve sevgi dolu olsun oğlumun huzursuzlugu geçsin ve Yuvam dan huzur saglik bereket mutluluk eksik olmasın Amin.. OKUYANLAR beni etiketleyip bildirsin arkadaşlar isteyen mazaretli arkadaşların yerinede okuyabilir
mazaretli arkadslar için okuyan kardeşlerimden Allah razı olsun

Kaç tane okuyoruz canım kişi başı??
iş yerinden girdiğim için çok takip edemiyorum şu an

CNM OKUDUM ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…