Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

uhat, post: 43559640, member: 426613"]ca

nim zorndurumda kalacak birsey yok. liste doldu denir olur biter. eski lostenin de komplesi katilacaksa kisteyi yenilemeye zaten gerek yok. 5 kisi cikar 5 kisi alinir.[/QUOTE]
31 veya 35 i geçsin istemiyorum canim gece 12 ye kadar onceki listeden katılacak lari bekliyorum gece listeyi kapatacagim

S Sargoz

canım yarın başlıyormuyuz hergün kaç ayetel kürsi yarın eltimler geliyor girip bakamayabilirim ancak okurum rahat 50 tane bilgin olsun

muhat canım bi kez bana mesaj atmıştın telefondan numaran aynımı sana mesaj atarım yada sen bilgilendirirsin olurmu

birde benim tel accık dandik ....grupları kaldırmıyor donuyor

[QUO liste tamam lanmadiTE="lamelifAmine, post: 43559895, member: 608108"] S Sargoz

canım yarın başlıyormuyuz hergün kaç ayetel kürsi yarın eltimler geliyor girip bakamayabilirim ancak okurum rahat 50 tane bilgin olsun

muhat canım bi kez bana mesaj atmıştın telefondan numaran aynımı sana mesaj atarım yada sen bilgilendirirsin olurmu

birde benim tel accık dandik ....grupları kaldırmıyor donuyor [/QUOTE]
Daha

canim sonu 24 le bitiyor benim numaramin.sen mesaj atarsan ben buraya bildiririm.sikinti olmaz:)

Ben katilmak istiyorum canım mazeretli olduğum için bakamamistim gruba kusura bakma....kızlar ayrıca mazaretliyken benim yerime okuyan herkesten Allah razı olsun... hakkınızı helal edin lutfen S Sargoz

dua kardeşlerim sizden bir ricam olcak sıram sonda kardeşim için çok acil duaya ihtiyacım var çok emek verdi sorunlr çıktı bugünlerde belli olack akibeti sizden ricam bana kaç tane ayetel kürsi okuyabilirseniz okumak ben gerektikçe sizler için okurum,kaç tane okuduğunuzu özelime yazarsanız haymeanada zorlanmaz okuyan okumayan herkesten allah razzı olsun,kendim okuyup tamamlarım fakat böylesi daha etkili olur dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…