Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Kızlar regl dönem inde olan arkadaşlar bildirsin

S Sargoz günlük kaç düşüyor bebiş ben 5-6 güne olurum regl onun için şimdiden bol bol okuyayım stok yapayım

Kızlar bu dua gunluk bi dua yani ayni gun yapilmali ve liste dışındakiler e okutmak pek dogru olmaz siz mazaretli yken yakınlarıniza okuturken bunu yapamayanlar olabilir ki mazaretli arkadslar dan yakinlarina okutamayanlar kendilerini mahçup hissedebilir burda dua icin birlestik tabiki birbirimize yardim edecegiz ben okuyamadim diye mahcubiyetlik hissetmekde anlamsiz bu dogal ve kadinlar la ilgili bi durum keyfi olarak okuma yapmama gibi bi durum yok o yüzden önceden toplu okumayin ki mazaretli arkadsların sayısı değişiyor ve eksik okuma olabiliyor misal ben 313 u bi gunde okuyup bitirdim desem olurmu bazen sayilar mazaretli yada okuma yapamayanlar oldugunda degisebiliyor o yuzden herkes kendi payina dusen i okusun ayni gun de ve mazaretli arkadaşlar bildirsin ki sayılar ini pay edebilelim tek ricam önden okuma yapmayin ve günlük bildirim yapin ki liste aksamasin

Kızlar liste kapandi mazaretli ler bildirsin ki sayi belli olsun sabah okuma başlayacak kizlar gece okuma yapılmayacak ve bildirim de yapılmayacak herkes gunluk okuyacak önceden okuma yapılmayacak

okudum açıklamanı. sen bilirsin Canm o Zaman bana mazeretli yazar misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…