Kuzum dunku duani ben okudum istersen mazaretli bi arkadas a fazla okumani ekleyelim
Ne guzel resim o kuzum sanada ve diger kizlara cumaniz mubarek duaniz kabul olur insallah :)
Gittin mi kuzum dr aKizlar sukur regl oldum insallah bitince gelecegim :) yerime dua eden herkesten Allah peygamber razi olsun
AMİNNNN insallahhhh allah razı olsun rabbimiz buguzel cuma hurmetine dualarimizi kabul etsin inşallahNe guzel resim o kuzum sanada ve diger kizlara cumaniz mubarek duaniz kabul olur insallah :)
tabi canımKuzum dunku duani ben okudum istersen mazaretli bi arkadas a fazla okumani ekleyelim
@IRMAK10 icin ve mazeretlli biri icin okudum yani Toplamda 26 26 okudum S SargozKizlar 23 kisiyiz
Yani kisibasina 26 sayi dusuyor
13 fatiha
13 ayetel kursi
26×23=598 ediyor
598+28=626
arkadaslar ne olur günüde okuyun eger bi mazretiniz yada sorununuz varsa bildirin ki listeyi kapatmak için beklemeyelim
LİSTEMİZ KAPALIDIR (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAK TIR)
Kisi basina dusen sayi :26
Fazla kalan sayi : 28 (isteyen gonullu arkadaslar okuyabilir)
Isteyenler mazaretlilerin sayisini okuyabilir
LİSTEMİZ
1- S Sargoz
2-HALLEYS
3-buttrfly
4-mhnds_
5- @IRMAK10
6-mini87
7-ayseygt1453 mazaretli
8- @-Mahperi-
9-muhat dünkü listeye dönüş yapmadı
10-esimaa
11- K kalemero
12- @milad_tb
13- G guzbahar
14-Sealand
15-tubatesbih
16-Cilekkokusu12345
17- L lamelifAmine
18-basbelasiyim (mazaretli)
19-eilenn
20- @merve1603
21- @whitepearll
22-pinkstrap
23-EnHarbiKiz
@IRMAK10 un duası :
Regl döneminde olanlar veya mazareti bitenler bildirsin kızlar mazaretli sayısı degiştiği için sayılar karısıyor
okuyanlar okudum S Sargoz yazsın
13 er tane okuyoruz yani toplamda 26Kafam karıştı canım ya şimdi biz 16 fatiha, 16 ayetel kürsi okumuyor muyuz?
Yukarıda kişi başına düşen sayı 26 yazıyor
ilk zamanlar mazaretlilerin sayısı pay ediyordum ama şimdi pay etmiyorum isteyenler okusun diyeKafam karıştı canım ya şimdi biz 16 fatiha, 16 ayetel kürsi okumuyor muyuz?
Yukarıda kişi başına düşen sayı 26 yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?