- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
AMİNNNN insallahhhh allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederiz paylastigin icinKizlar merhaba,ben sizin topikten degilim ama ayetel kursi okudugunuz icin ufak bi tesbih eklemek istedim sadece oneri olarak
ayetel kursi sonrasi cekilecek Sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil Azim ve bihamdihi estağfirullah. Ya Kafi, Ya Gani, Ya Fettah, Ya Rezzak, Ya Kerim, Ya Vehhap, Ya Zettavili, Ya Mecid. tesbihati butun kapilari acar Allahin izniyle.
anlami :
SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ = Allah’ı hamd ile tesbih ederim.
SÜBHANALLAHİL AZİM VE BİHAMDİHİ = Büyük Allah’ı hamd ile tesbih ederim.
ESTAĞFİRULLAH = Allah’tan bağışlanmamı isterim.
YA KAFİ = Ey her şeye kâfi gelen.
YA GANİ = Ey hiçbir şeye ihtiyacı olmayan/Zengin.
YA FETTAH = Ey suretleri, şekilleri, kapıları açan.
YA REZZAK = Ey her canlının rızkını veren.
YA KERİM = Ey ihsanları bollan/Cömert.
YA VEHHAP = Ey bağışları çok olan.
YA ZE'T-TAVİLİ = Ey geniş güç ve servet sahibi/lütuf ve ihsanı pek geniş olan.
YA MECİD = Ey Yüce olan.
ZE'T-TAVİLİ / Zi’t-tavli ismi Mümin/Gafir Suresi'nin 3. ayetinde geçmektedir.
onerilen 3000 adet tesbihat ama bu sayi size fazla gelirse en azindan ayetel kursi sonrasi kararlastiracaginiz sayida bu tesbihi okumaniz duanizi Allahin izniyle daha da etkili kilar.
Allah dualarinizi hayirli niyetlerinizi kabul etsin insallah
Olur Bende okuyamıyorum ama eşime okuturum senin yerine.kızlarben okuyamadım mazeretlimiyim onu bile bilmiyorum şüpheli benim yerime okyabilen oluyomu öyle oluyomu yani
Canım benim heymana bam lanmış istersen birisine okutadet olduğumdan okuyamadım @ _haymeana_ geç haber verdim kusura bakma
tamam canım okuturum Allah razı olsunCanım benim heymana bam lanmış istersen birisine okut
Olur Bende okuyamıyorum ama eşime okuturum senin yerine.
Allah senden de razı olsunsağolasın cankız yarın gelmezse okurum bende ALLAH cc razı olsun
AMİNNNN insallahhhh allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederiz paylastigin icin
okuyabilenler fazladan okuyor canım merak etme sende mazeretin bitince öyle yparsın inallahkızlarben okuyamadım mazeretlimiyim onu bile bilmiyorum şüpheli benim yerime okyabilen oluyomu öyle oluyomu yani
Tamam hemen ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?