Liste bitmeden alamam kuzum Allah gönlune gore versinArkadaşlar merhaba bende katılmak isterim her gün biri için okurum gerektiği kadar ayetel kursi pko hastası olduğum için bugün ara kanamam oldu progestan aldım o kanamayı keser diye düşünüyorum kesiler se haber veririm ben de bu halkadan faydalanmak isterim zamanında 3 4 yıl önce çocuk için dualar bitki kürleri Vs için burda idim her gün geçmişe bakarsanız nerdeyse 3000 sayfalık bi topigim var şimdi ise hayat beni öyle yerlere getir di öyle şeyler yaşadım ki çocuk filan unuttum şimdi ayrıldığım eşim madde bağımlılığından kurtulsun diye dua ediyorum ve dua istiyorum ve durum o kadar vahim ki anlatamam onu bundan kurtarmak için duA dan başka yapabileceğim bir şey kalmadı şu an tefriciye okuyarum kanamam olsa da okunuyor fakat ayetel kursi hemen okuyamam ama temizlenin ce bende herkes için günde 15 20 ne ise okurum namaza da yeni başladım kazalar i ile birlikte kılıyor um rabbime binlerce şükür çalışıyorum aynı zamanda işten fırsat buldukça burda olur yardımcı olurum sizler den de yardım diliyorum şunu hepiniz bilir siniz ki peygamber efendimize sormuşlar dua miz nasıl kabul olur günahsız bir dille dua edin demiştir efendimiz bu nasıl olacak diye sorulduğunda mümin kardeşinize dua edin zira sizin onun adınıza işlediğiniz bir günah yoktur demiştir bu yüzden hepimiz biliyoruz bunu ki faydalı olacaktır hem bende bu sayede ağzımda hep ayeti kerime olur kem kardeşlerime faydalı olurum hem imanım artar hem kendime hem başkasına faydam dokunur diye düşumuyorum ayrıca çocuk için uğraş veren arkadaşlarıma bir tavsiyem var ne olur sizler benim gibi yapmayın hayatınızın tek gerçeği olmasın takıntı yapmayın dua edin ama tevekkül de edin aynı zaman da rahat olun ya vekil deyip allaha bırakın benim her günüm çocuk düşünmekle geçti dualar uğraşlar ama öyle şeyler yaşadım ki çocuk filan unuttum imanımı kaybetmemiş olmaya şükür ediyorum ve imanlı öleyim bu bana yeter diyorum ve sevdiklerim de öyle uzattım arkadaşlar allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsun hayatı kendinize zehir etmeyin evlat sahibi olmak çok önemli ama her şey o değil önce iman ve sağlık sabredin inşallah allah gönlünüze göre versin ve olmayan bir şeyde muhakkak hayır olduğun u sonunda görüyor insan ve hayırlı ise de olacaktır rahat olun inşallah
Anladım canım mucib Rabbim dualarınıza icabet etsin inşallah bi tavsiyem olacak nacizane ve bana da bi ablam söyledi bunu oda şeyhin den duymuş duaya başlarken ezuzu besmele çekin arkasında elhamdülillah i Rabbim alemin deyip 3 kerede ya erhamer rahimin deyin o zman melekler duanızı taşıyor Allahü teala ya demişti ben böyle yapıyor um ve ayrıca ondan önce başlarken 3 salavat ve bitiçince de 3 salavat çekiyiurm Rabbim kabul etsin inşallahListe bitmeden alamam kuzum Allah gönlune gore versin
Sağol canım benim allah razı olsun kopyaladim not defterine inşallah bende böyle yapacağım Rabbimiz gönül muradini nasip etsin inşallahAnladım canım mucib Rabbim dualarınıza icabet etsin inşallah bi tavsiyem olacak nacizane ve bana da bi ablam söyledi bunu oda şeyhin den duymuş duaya başlarken ezuzu besmele çekin arkasında elhamdülillah i Rabbim alemin deyip 3 kerede ya erhamer rahimin deyin o zman melekler duanızı taşıyor Allahü teala ya demişti ben böyle yapıyor um ve ayrıca ondan önce başlarken 3 salavat ve bitiçince de 3 salavat çekiyiurm Rabbim kabul etsin inşallah
Küçük bi tavsiye de daha bulunayım o zman faydalı olur sa ne mutlu bana kafasına göre fetva vermek çok sakıncalıdır elbet bu yüzden kaynak göstermek isterim ama şahsın adını hatırlamıyorum bi kitabı vardı anne olmak için gibi bir kitap ti ondan da tam emin değilim ama mahmut efendi hz bi talebesi yazmış kitabı bundan eminim şöyle diyordu dilekleriniz in kabulü için bol bol tövbe edin yani estağfurullah el azim duası çünki insanlar bu dünyada bazi sıkıntılar günahları yüzünde yaşar kimisi evladı ile sınanır kini sağlığı ile kimi evlatsixlik la diyeceksiniz ki falanca benden daha günahkar dir neden her şeyi var kimini de öteki tarafa bırakır ki o daha kötü diye yazmış kitabında yani duadan da daha önemlisi tövbe istiğfar sanırım ben okuduğum bilgileri aktarmak istedim ukalalık etmiş olmak istemem faydalı olur inşallah günlük estağfurullah el azim ve etüBü ileyh tesbih etmek iyi olur ben daha uzun okuyorum bunu hatta allahım affetsin bizler i maddi manevi hastalikarimixa şifa versinSağol canım benim allah razı olsun kopyaladim not defterine inşallah bende böyle yapacağım Rabbimiz gönül muradini nasip etsin inşallah
Canım benim allah razı olsun... bende araştırırken gormustum sen bana uzun olanida yollarsan çok sevinirim ALLAHIM sifani gönül muradini nasip etsin inşallahKüçük bi tavsiye de daha bulunayım o zman faydalı olur sa ne mutlu bana kafasına göre fetva vermek çok sakıncalıdır elbet bu yüzden kaynak göstermek isterim ama şahsın adını hatırlamıyorum bi kitabı vardı anne olmak için gibi bir kitap ti ondan da tam emin değilim ama mahmut efendi hz bi talebesi yazmış kitabı bundan eminim şöyle diyordu dilekleriniz in kabulü için bol bol tövbe edin yani estağfurullah el azim duası çünki insanlar bu dünyada bazi sıkıntılar günahları yüzünde yaşar kimisi evladı ile sınanır kini sağlığı ile kimi evlatsixlik la diyeceksiniz ki falanca benden daha günahkar dir neden her şeyi var kimini de öteki tarafa bırakır ki o daha kötü diye yazmış kitabında yani duadan da daha önemlisi tövbe istiğfar sanırım ben okuduğum bilgileri aktarmak istedim ukalalık etmiş olmak istemem faydalı olur inşallah günlük estağfurullah el azim ve etüBü ileyh tesbih etmek iyi olur ben daha uzun okuyorum bunu hatta allahım affetsin bizler i maddi manevi hastalikarimixa şifa versin
Amin Allah razı olsun estağfurullah el azim el kerim ellezi la ilahe illa ve hüvel Hayyül kayyum ve etüBü ileyhCanım benim allah razı olsun... bende araştırırken gormustum sen bana uzun olanida yollarsan çok sevinirim ALLAHIM sifani gönül muradini nasip etsin inşallah
Sağol canım benim allah razı olsun cooooooooookkkk teşekkür ederim ALLAHIM gönül muradini nasip etsin inşallah :)Amin Allah razı olsun estağfurullah el azim el kerim ellezi la ilahe illa ve hüvel Hayyül kayyum ve etüBü ileyh
canım tüm sıkıntıların tez zamanda geçmiş olur inşallah rabbim hiç yaşanmamış gibi seni rahatlatır huzurlu güzel olur inşallahArkadaşlar merhaba bende katılmak isterim her gün biri için okurum gerektiği kadar ayetel kursi pko hastası olduğum için bugün ara kanamam oldu progestan aldım o kanamayı keser diye düşünüyorum kesiler se haber veririm ben de bu halkadan faydalanmak isterim zamanında 3 4 yıl önce çocuk için dualar bitki kürleri Vs için burda idim her gün geçmişe bakarsanız nerdeyse 3000 sayfalık bi topigim var şimdi ise hayat beni öyle yerlere getir di öyle şeyler yaşadım ki çocuk filan unuttum şimdi ayrıldığım eşim madde bağımlılığından kurtulsun diye dua ediyorum ve dua istiyorum ve durum o kadar vahim ki anlatamam onu bundan kurtarmak için duA dan başka yapabileceğim bir şey kalmadı şu an tefriciye okuyarum kanamam olsa da okunuyor fakat ayetel kursi hemen okuyamam ama temizlenin ce bende herkes için günde 15 20 ne ise okurum namaza da yeni başladım kazalar i ile birlikte kılıyor um rabbime binlerce şükür çalışıyorum aynı zamanda işten fırsat buldukça burda olur yardımcı olurum sizler den de yardım diliyorum şunu hepiniz bilir siniz ki peygamber efendimize sormuşlar dua miz nasıl kabul olur günahsız bir dille dua edin demiştir efendimiz bu nasıl olacak diye sorulduğunda mümin kardeşinize dua edin zira sizin onun adınıza işlediğiniz bir günah yoktur demiştir bu yüzden hepimiz biliyoruz bunu ki faydalı olacaktır hem bende bu sayede ağzımda hep ayeti kerime olur kem kardeşlerime faydalı olurum hem imanım artar hem kendime hem başkasına faydam dokunur diye düşumuyorum ayrıca çocuk için uğraş veren arkadaşlarıma bir tavsiyem var ne olur sizler benim gibi yapmayın hayatınızın tek gerçeği olmasın takıntı yapmayın dua edin ama tevekkül de edin aynı zaman da rahat olun ya vekil deyip allaha bırakın benim her günüm çocuk düşünmekle geçti dualar uğraşlar ama öyle şeyler yaşadım ki çocuk filan unuttum imanımı kaybetmemiş olmaya şükür ediyorum ve imanlı öleyim bu bana yeter diyorum ve sevdiklerim de öyle uzattım arkadaşlar allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsun hayatı kendinize zehir etmeyin evlat sahibi olmak çok önemli ama her şey o değil önce iman ve sağlık sabredin inşallah allah gönlünüze göre versin ve olmayan bir şeyde muhakkak hayır olduğun u sonunda görüyor insan ve hayırlı ise de olacaktır rahat olun inşallah
Canım benim senin sikintim gibi gorumcemde çekti eşinden, ne yaptı etti biraktiramadi tedavi olmadı oğlu var 2. Sınıfa gidiyor mecbur ayrildi vücut olarak gezsede beyin geriliyor hayırlısı allahtan allahım sifasını versin inşallah oilletten kurtarsın ALLAHIM gönül muradini nasip etsin inşallahAmin Allah razı olsun estağfurullah el azim el kerim ellezi la ilahe illa ve hüvel Hayyül kayyum ve etüBü ileyh
sabah işe giderken minübüste yazdım eksik yazmışım canım şimdi okudum estağfirullah el azim el kerim er rahim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyüm ve etübü ileyh (er rahim eksik olmuş)Sağol canım benim allah razı olsun cooooooooookkkk teşekkür ederim ALLAHIM gönül muradini nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?