Bazen belli olmuyor sonradan mazeretli olan çıkarsa ona sayarızfazla okumana gerek yoktu kuzum zaten mazaretli sayısı pay edilmişti
Bizim grup haftaya bitiyor, devam edersek haber verelim istersen.Bende katılmak isterim ama anlamadım. Kim için okuyoruz hergün birine mi?
Evet sevinirim.Bizim grup haftaya bitiyor, devam edersek haber verelim istersen.
kuzum zaten okunacak kişi az kaldı eger istersen seni yeni liste yapılacak o zaman alalım ben kısaca anlatayım hergün 1 kişiye okuyoruz mazaretli (regl döneminde) olanlar ın sayısı diğer okuyabilenlere pay ediliyorBende katılmak isterim ama anlamadım. Kim için okuyoruz hergün birine mi?
allah razı olsun kuzumBazen belli olmuyor sonradan mazeretli olan çıkarsa ona sayarız
Tamam. İnşallah regl dönemine denk gelmez.kuzum zaten okunacak kişi az kaldı eger istersen seni yeni liste yapılacak o zaman alalım ben kısaca anlatayım hergün 1 kişiye okuyoruz mazaretli (regl döneminde) olanlar ın sayısı diğer okuyabilenlere pay ediliyor
Amin hepimizdenallah razı olsun kuzum
önemli degil biz birimize yardım edecegiz ki adı kardeşlik olsunTamam. İnşallah regl dönemine denk gelmez.
Haklısın.önemli degil biz birimize yardım edecegiz ki adı kardeşlik olsun
aklımdasın tatlım haftaya bitince eklerim ben seni yeni listeyeHaklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?