- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
tamam kuzum olurkuzum yarın baslasan daha iyi
İyi çok şükür yaramazlık yokharbim nasıl
çok şükür özledim çokİyi çok şükür yaramazlık yok
İletirim Canım bu ara gelemez şehir dışına çıktı da inşallah bir ara uğrarçok şükür özledim çok
ben zaten sayiyi değiştirmen icin okumamistim. yinevillaki okumayanlar olur diye okumustum. benim icin sıkıntı değil. misafir vardi yazamadim.okudum bugünekuzum sadece okumayan 4 kişi kaldı onları bekliyorum yarın mazaretli sayısına göre sayıları pay edecegim kusura bakma hakkını helal et ama bu saatten sonra bi kez daha sayıları degiştiremem zaten gün içinde 2 kere değiştirdim
Bugune derken ben kotu birsey demedim yada azarlamadim senin gibi mazareti bitip okuyan arkadslara dedim ayni seyi mazaretlilerin sayisi pay edildigi ve okunuldugu icin okumaniza gerek yok dedim sadece kotu birsey degil kusura bakma ozurdilerim ama ben sayilari sabah pay etmeden once geceki listenin altina yaxiyorum mazareti biten yada baslayanlar bildirsin diye sonradan degistirmek hesaplamak zor oluyor ve karisiyor niyetim kotu degildibe
ben zaten sayiyi değiştirmen icin okumamistim. yinevillaki okumayanlar olur diye okumustum. benim icin sıkıntı değil. misafir vardi yazamadim.okudum bugüne
burda ozur dinlenecek bisey yokkim ben zaten azarladin falan da demedim. normal yazdim. daha nasil yazabilirdim ki? benim icin sorun degil dedim. onceden de fazlanokuyan olurdu okumayanlarin yerine bildirim vermeyenlerin yerine eklenirdi. yani yine sayi değişmezdi. ben de o yuzden sadece 3plp ayetel kursi okudum yazdim.olay bu.buyutulecek bir sey degil.yazdigin seye de ne kirilirim ne darilirim o yuzden ters cevap yazmamin anlami yok.Bugune derken ben kotu birsey demedim yada azarlamadim senin gibi mazareti bitip okuyan arkadslara dedim ayni seyi mazaretlilerin sayisi pay edildigi ve okunuldugu icin okumaniza gerek yok dedim sadece kotu birsey degil kusura bakma ozurdilerim ama ben sayilari sabah pay etmeden once geceki listenin altina yaxiyorum mazareti biten yada baslayanlar bildirsin diye sonradan degistirmek hesaplamak zor oluyor ve karisiyor niyetim kotu degildi
Ters cevap mi ?neyse kusura bakma zaten ustunden 2 gun gecmisburda ozur dinlenecek bisey yokkim ben zaten azarladin falan da demedim. normal yazdim. daha nasil yazabilirdim ki? benim icin sorun degil dedim. onceden de fazlanokuyan olurdu okumayanlarin yerine bildirim vermeyenlerin yerine eklenirdi. yani yine sayi değişmezdi. ben de o yuzden sadece 3plp ayetel kursi okudum yazdim.olay bu.buyutulecek bir sey degil.yazdigin seye de ne kirilirim ne darilirim o yuzden ters cevap yazmamin anlami yok.
ya sen anlamiyorsun ya da ben anlatamiyorum. iyi gecelerTers cevap mi ?neyse kusura bakma zaten ustunden 2 gun gecmis
sen mazaretli değil miydin kuzum neyse bugün mazaretli olarak kal daha fazla karısıklık cıksın istemiyorum çünkü listenin yarısı okuma yaptı mazaretlilerin sayısı pay edildi ve yeniden sayıları hesaplamak ve degiştirmek kafaları karıstıracak
kuzum sadece okumayan 4 kişi kaldı onları bekliyorum yarın mazaretli sayısına göre sayıları pay edecegim kusura bakma hakkını helal et ama bu saatten sonra bi kez daha sayıları degiştiremem zaten gün içinde 2 kere değiştirdim
1 tane daha fatiha oku tatlım
Okudum canim1 tane daha fatiha oku tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?