Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Peki nasil.olcak yani ilk liste bitince mi buna geceriz ilk listedeikler olmayacak demissin de
canım eger katılım olursa 2.listedekiler ayrı okuacak sen şimdiden oku kendine istersen çünkü ilk sırada sen varsın

kızlar 2. listedeki arkadaşlar beni etiketleyip okudum yazdım ve parantez için de 2.liste yazsınlar

canim
muhat @_HaRika_ @Feraceli 2.listemize katılmak ister misiniz regl döneminde olanlar mazaretli kabul edilecek ve ilk listeden 2. listeye katılım olmayacak
ben ayetel kursiyi ne yazikki gecen seneye kadar bilmiyordum. simdi de tek tuk yanlislarim var. Eğer sayi cok dusmezse beni de yazin . 5 aylik kizim var o yüzden çok olursa sorun olabilir. ama tefriciye ezberimde.onu cok okurum

arkadslar hergün bir arkadsımıza 313 Ayetel kürsü okunacaktır mazaretli arkadsların sayıları diğer arkadslara pay edilecektir ilk duamız lily86 için yapılacaktır
313 Ayetel kürsi için
2.listemiz
1- lily86
2- eilenn
3- muhat

arkadaşlar hele bi liste düzene girsin öyle başlayalım ama okuyanlar bildirsin yine

canim

ben ayetel kursiyi ne yazikki gecen seneye kadar bilmiyordum. simdi de tek tuk yanlislarim var. Eğer sayi cok dusmezse beni de yazin . 5 aylik kizim var o yüzden çok olursa sorun olabilir. ama tefriciye ezberimde.onu cok okurum
ekliyorum kuzum sonuçta niyet önemli

canim bi de mokan diye ekler misin. ilk listeyi gördüm. sayilar cok değilmiş :)

LİSTEMİZ KAPALIDIR
313 Ayetel kürsü için 1. Listemiz

kişi başına düşen sayı :12

okunan kişinin okuyacagı sayı :13
@whitepearll için okuyoruz

1- S Sargoz okundu
2- @whitepearllokundu(13 fazla)
3- Patronicee okundu
4- buttrfly okundu
5- @basbelasiyimmokundu (2 fazla)
6- ayseygt1453 (mazaretli) mini87 nin fazla sayısı eklendi
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage okundu
9- ebruli--
10- Cry-
11- Sealand
12- mini87 okundu (yarın okuyamacak mazaretli)
13- @Ravzatugbaokundu
14- kumrukusum
15- hasbeee okundu(5 fazla)
16- kitapseverim okundu
17- @ASHLEEASLIokundu(2 fazla)
18- zeyneplivadi
19- ikihayat okundu
20- @-Mahperi-okundu
21- Denas14__
22- tubatesbih okundu
23- damla_22
24- EnHarbiKiz
25- @Cgpbasokundu
@whitepearll ın duası
Allah ım kendim için hayırlı kazançlı rızık kapılarının açılması maddi manevi sıkıntılarımın giderilmesini istiyorum Amin...
OKUYANLAR beni etiketleyip bildirsin
Arkadaşlar isteyen mazaretli arkadaşların yerinede okuyabilir
mazaretli arkadslar için okuyan kardeşlerimden Allah razı olsun
yarın için mazareti olan yani regl döneminde olanlar bildirsin

kızlar fazla okunanları mazaretli arkadaslara dagıtıyorum şimdiden helal edin

kızlar ben dışarı çıkıyorum okuyan arkadaşlar benim adımı etiketleyip okudum yazsın 2. liste için okumalar daha başlamadı canlarım gözünüz arkada kalmasın Allah ın izniyle listeyi fırsat bulur bulmaz güncellecem

arkadslar hergün bir arkadsımıza 313 Ayetel kürsü okunacaktır mazaretli arkadsların sayıları diğer arkadslara pay edilecektir ilk duamız lily86 için yapılacaktır
313 Ayetel kürsi için
2.listemiz
1- lily86
2- eilenn
3- muhat
4- Z Zeynep8987

arkadaşlar hele bi liste düzene girsin öyle başlayalım ama okuyanlar bildirsin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…