Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

ben bekleyeceğim canım

arkadslar hergün bir arkadsımıza 313 Ayetel kürsü okunacaktır mazaretli arkadsların sayıları diğer arkadslara pay edilecektir ilk duamız lily86 için yapılacaktır
313 Ayetel kürsi için
2.listemiz
1- lily86
2- eilenn
3- muhat
4- @merve1603
5- sevdakusum

arkadaşlar hele bi liste düzene girsin öyle başlayın okumaya

arkadaşlar bende duanıza katılmak istiyorum. beni de ekler misiniz. allah razı olsun...

arkadslar hergün bir arkadsımıza 313 Ayetel kürsü okunacaktır mazaretli arkadsların sayıları diğer arkadslara pay edilecektir ilk duamız lily86 için yapılacaktır
313 Ayetel kürsi için
2.listemiz
1- lily86
2- eilenn
3- muhat
4- @merve1603
5- sevdakusum
6- G guzbahar
arkadaşlar hele bi liste düzene girsin öyle başlayın okumaya

ben dışarı çıkıyorum kuzular görüşürüz sonra 1.listedeki arkadşlar beni etiketleyip okudum yazsın 2i listeye katılmak isteyen de beni etiketleyip 2.listeye katılmak istediğini belirtsin

bu arada 313taney tek badimiza degilde paylasarak okuyacaksak bende varim :))

Kizlar tel den giriyorum aksam eve geçince duzenleyecem listeyi

[QUOTE ="687403_igt, post: 43127351, member: 686339"]Arkadaşlar ben anlamadım. Beni etiketlemişsiniz ama listede ismim yok ???[/QUOTE]
Girmek istersen ekleyecem

Kızlar ben suan kv demdeyim siz okudum yain beni etiketleyin aksam gerekirse gece listeyi duzenleyecem mazur gorun ne olur 2. Listeye katilmak isteyenler de benim adimi etiketleyip 2.listeye girmek istiyorum diye yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…