Tamam kuzum benim sağolasınEvet kuxum bugunun duasina gecildi ben dunku eksikleri okudum bilgisayarda sorun var liste yapmadim aksam ustu yada birazdan bidaha deneyecegim bilgisayari acmayi annemlerdeyim
16 tatlim yanlis hesaplamisim diger kizlarida etiketle ben evde degilim kizkardesimin bilgisayarindan listeyi duzelttim kendi bilgisayarimda sorun var annemlere geldim takip edebileyim listeyi diyecanįm 20 mi 16 mi okucaz
anladım kuzum iyi yapmışsın16 tatlim yanlis hesaplamisim diger kizlarida etiketle ben evde degilim kizkardesimin bilgisayarindan listeyi duzelttim kendi bilgisayarimda sorun var annemlere geldim takip edebileyim listeyi diye
Kuzum mazaretlilerin sayisi pay edilmisti zaten
Kzum allah razi olsun
Bugün mazeretm baslicakti o yüzden dün okudum 20 şer canım sayı sürekli değişiyor diyeKuzum mazaretlilerin sayisi pay edilmisti zaten
Amin hepimizdenKzum allah razi olsun
Kuzum Allah razi olsun ben fazla sayini kumbaraya atacagim yarin mazaretlilere pay ederiz
Kuzum fazla sayini kumbaraya atacagim tatlim yarin mazaretlilerden duserizAmin hepimizden
Kuzum mazaretli olacagim diye fazla okumuyor yada baskasina okutmuyoruz mazaretli misin bugunBugün mazeretm baslicakti o yüzden dün okudum 20 şer canım sayı sürekli değişiyor diye
Arkadaşlarımın niyetine dün okudum hepsine bugün mazeretliyimKuzum mazaretli olacagim diye fazla okumuyor yada baskasina okutmuyoruz mazaretli misin bugun
Iste toplu okuma yapmiyoruz ya da gununden once okumada yapmiyoruz canimArkadaşlarımın niyetine dün okudum hepsine bugün mazeretliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?