Kusurluk birsey degil kuzum bunu defalarca yasadik bu dua gunluk ilerleyen bi dua defalarca yazdim bunu s3ninle ilgisi yok inan gununde okumadiktan bi manasi kalmaz demiTamam okumam bidaha canım kusura bakma
Olur canım sen daha iyi bilirsinKuzum fazla sayini kumbaraya atacagim tatlim yarin mazaretlilerden duseriz
Ben mazeretliyken eşime okuttum, yardımlaşmak tabi güzel şey ama ne bileyim kimseye yüklemek istemedim.Kizlar adetim gelecek diye onceden toplu sekilde okuma yapmiyor yada adetliyken liste disinda kimselere okutmuyoruz bu dua miza baslarken niyetimiz gunluk gitmesiydi mazaretliler bildirsin ki biz okuyup yardimlasalim
Tamam okutmussun ama tatlim herkes in baskasina okutma sansi yok demi bu ayrica bi yuk bindirme degil ki birbirimize yardim ediyoruzOlur canım sen daha iyi bilirsin
Ben mazeretliyken eşime okuttum, yardımlaşmak tabi güzel şey ama ne bileyim kimseye yüklemek istemedim.
Doğru söylüyorsun, ben mazeretlilerin duasını severek okuyorum yük olarak görmüyorum kesinlikle ama hem kendim söz konusu olduğumda daha mahçup oluyorum, belki kızların işi vardır herkes kendini ona göre ayarlar, hemde imkanım var diye okuttum artık :)Tamam okutmussun ama tatlim herkes in baskasina okutma sansi yok demi bu ayrica bi yuk bindirme degil ki birbirimize yardim ediyoruz
Bugun mzzaretli misinDoğru söylüyorsun, ben mazeretlilerin duasını severek okuyorum yük olarak görmüyorum kesinlikle ama hem kendim söz konusu olduğumda daha mahçup oluyorum, belki kızların işi vardır herkes kendini ona göre ayarlar, hemde imkanım var diye okuttum artık :)
Yok yok değilim sen banlanmıştın ya o zaman mazeretliydim, karışıklık olmasın diye sesimi çıkarmadım. Konusu oldu diye söyledim yoksa biteli çok olduBugun mzzaretli misin
16 kuzum simdi annemlere geldim insallah yspacagim listeyi
16 kuzum simdi annemlere geldim insallah yspacagim listeyi
Sagol kuxum oyle yaoayim o zamanTamam canim mesela eski listeyi alintilayip sonundaki ve başındaki Qute yazan yerleri silip düzenleyip tekrar liste yapabilirsin tek tek ugrasman gerekmez
Sagol kuxum oyle yaoayim o zaman
En başta burası olur burayi silecen alinti yapınca .
burayi[/QUOTE]Dene bakalim olacak mi .
En sondan
Bu listeye okuyanlar okudum S Sargoz yazsinKişi basina düsen sayi :
19 tane fatiha
19 tayetel kursi
626 a tamamlamak icin
9 fatiha
9 ayetel kursi okunacak
(MAZARETLILERIN SAYISI PAY EDILMISTIR)
1- S Sargoz
2- @TugbaHamza
3-buttrfly
4-mhnds_
5- @IRMAK10
6-mini87 mazaretli
7-ayseygt1453 mazaretli
8- @-Mahperi- mazaretli
9-muhat
10-esimaa mazaretli
11- K kalemero mazaretli
12- @milad_tb mazaretli
13- G guzbahar mazaretli
14-Sealand
15-tubatesbih
16-Cilekkokusu12345 mazaretli
17- L lamelifAmine
18- @basbelasiyimm
19-eilenn
20- @merve1603
21- @whitepearll
22-pinkstrap
23-EnHarbiKiz (@pinkstrapbilgi verecek)
24-cimcimegfb mazaretli
25-kubdef
26-Melisa1995
27-yumiti mazaretli
28-hasbeee mazaretli
cimcimegfb bin duasi:
Rabia'nin eşinin önümüzdeki günlerdeki yüklü ödemesine kolaylık sağla yarabbim . Işlerine bereket ver .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?