Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Yeni listede olmak isteyenler adini yazdirsin

Selamlar...Beni de eklermisiniz ? Çok ihtiyacım var...Allahım hepimizin dua larını kabul etsin inşallah....

Teşekkür ederim. Ilk kez katılıyorum bende. Düzen nasıl işleyecek ilk sayfaya baktım ama eğer mümkünse bi açıklama yapabilirmisin daha sonra yine.
Tabiki 313 fatiha 313 ayetel kursi 1 gunde 1 kisiye okunacak mazaretli (regl )olanlarin sayisi da fatiha ve ayetel kursi de listedeki kisilere pay edilecek onceden toplu sekilde okuma yapilmayacak ben mazaretliyim ama esime okuttum anneme okuttum gibi seylerde olmayacak tatlim bide sira degisimi yapilmayacak

Çok teşekkur ederım...Yarın başlayalım o zaman Allah ın izniyle...17 Ayetel Kürsi okudum...yarın başlayacaksa..bu 16 Ayetel Kürsi yi listeye giren yada giremeyen üye olmayıp bunları okuyan dua isteyen herkes için Rabbim kabul etsin İnşallah...

Kuzum sayilar belli degil oncrden okuma yapmiyoruz birde

Yok yanlış anladınız...ben ilk defa bu toplu dua lara katılıyorum...İçimden geldi sadece ve okudum Rabbime dua eden dua larının olmasını isteyen herkes için...Sıraya elbette uyacagım ve ne zaman sa o zaman okuyacagım kaç adet düştüyse payıma..Sağlıcakla kalın.Teşekkur ederım

ALLAH kabul etsin kuzum kusura bakma bugunlerde biraz dalginim bu gece sayilar da listede belli olacak insallah sabah da bismillah deyip baslayacagiz

ALLAH kabul etsin kuzum kusura bakma bugunlerde biraz dalginim bu gece sayilar da listede belli olacak insallah sabah da bismillah deyip baslayacagiz

Amin inşallah..Estağfurullah ne demek ...Siz kusura bakmayın asıl..Allah hepinizden razı olsun..Tek başıma büyük sayılarını okuyamıyordum..Çünkü birden fazla okuduğum dua var..ve toplu duaların çok makbul oldugunu da hep duyuyordum ama katılamıyordum hiç..Allah ım şükür bana bunu tattıracak inşallah..Allah hepimizin herkesin sıkıntılarını gidersin dualarımızı kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…