günde 313 fatiha ve 313 ayetel kürsi listedekilere pay ediliyor günlük 1 kişiye okunuyor adetliyken ayetel kürsi okunmuyor yani tahmini bişey söylemek gerekirse mazaretlilerin çok oldugu dönemlerde en fazla 20 ayetel kürsi 15 fatiha düşer daha liste tam olusmadıKaç tane okunuyor günlük ona göre karar vermek istiyorum
yok sırası gelen bana özelden mesaj atıyor duası o arkadsın duasına niyet edip okuyoruz yani sırası gelen in duası neyse şifa mı bebek mi evlilik mi paylasıyor biz onun için dua ediyoruzcanım nasl yapıyosunuz ben pek anlamadmda şifa için falanmı
hayırlısı kuzum bi dahaki listeye nasipseYa canım katılmak isterdim ama 12000adet ya fettah okumaya katıldım o beni baya zorlayacak
yok sırası gelen bana özelden mesaj atıyor duası o arkadsın duasına niyet edip okuyoruz yani sırası gelen in duası neyse şifa mı bebek mi evlilik mi paylasıyor biz onun için dua ediyoruz
İnşallah canım o zaman kesin katılırımhayırlısı kuzum bi dahaki listeye nasipse
[/QUOTEmuhat [/USER] K kalemero Sealand mhnds_ @milad_tb @Cilekkokusu12345 basbelasiyim yeni liste de olmak istiyor musunuz
Canim benim kanamam bitmeden listeye girmem mahcup oluyorum
Kuzum liste bugun kapatilacak emin misinCanim benim kanamam bitmeden listeye girmem mahcup oluyorum
Kuxum bu bir hastalik sonucta keyfi birsey degil en azindan fatiha larini okursun dua niyetiyle yazayim mi listeyeCanim benim kanamam bitmeden listeye girmem mahcup oluyorum
Teşekkür ederim o zaman beni de ekleyintabiki sorun yok yardımlaşacagız ki adı kardeslik olsun
ben mazeretliyim cnm Bilgin olsun . Fatiha okunabilirse okurum inskızlar saat 22 de listeyi kapatıp mazaretli ler i mazaretsizleri va sayıları pay edecegim sabah da okuyacagız
Fatiha dua niyetine okunuyor mus ama yinede arastiracagim tabiben mazeretliyim cnm Bilgin olsun . Fatiha okunabilirse okurum ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?