tatlım 15-15 okunacaktı 1 er tane daha oku
Bugün mazaretliyim,yarın başlayabilirim..kişi basına düşen sayı
15 ayetel kursi
15 fatiha
626 a tamamlamak için
13 fatiha
13 ayetel kursi okunacakpinkstrap tamamladı
MAZARETLİLER OKUMA YAPMAYACAK SAYILARI PAY EDİLMİŞTİR
LISTEMIZKAPALIDIR (Kisi alimi yapilmayacaktir)
kubdef için okunacak
1- S Sargoz mazaretli
2-kubdef okudu
3-tubatesbih mazaretli
4-gulbera okudu
5-ayseygt1453 mazaretli
6-hasbeee okudu
7- G guzbahar mazaretli
8- @NEFSSEMS
9-cimcimegfb
10-yumiti
11-pinkstrap
12-Nevreste mazaretli
13-FallenAngel mazaretli
14- @prensesinannesi mazaretli
15-mini87
16- @TugbaHamza okudu
17- L lamelifAmine
18-mahperi hatun
19- @merve1603
20-Melisa1995 mazaretli
21-buttrfly
22- @Dombik
23-Senfonim okudu
24-bebekasigi okudu
25-didecinna mazaretli
26-Cilekkokusu12345
27-Sealand mazaretli
28-elzem__ okudu
29- @basbelasiyimm mazaretli
30- H humeyra2015
kubdef in duası :
bugun mazareti bitenler bildirsin ama okuma yapmasınlar ki sayılar karısmasın
Elimi yaktim tatlim dun aksam daha iyiyim simdi gittim saglik ocagindan krem yazdilar
Geçmiş olsun
Evet dun aksam elimi yaktim simdi daha iyiyim esim yoktu evde gec geldiGeçmiş olsunHayırdır yandınız mı yoksa
ayy çok kötüdür yanık ya çok geçmiş olsun kremini düzenli sür iyi gelecek inşallahElimi yaktim tatlim dun aksam daha iyiyim simdi gittim saglik ocagindan krem yazdilar
Evet dun aksam elimi yaktim simdi daha iyiyim esim yoktu evde gec geldi
Kizardi kabarma falan olmadi kv de m suya tuttu sonrada yogurt surdu simdi sizliyor sadece ama kıpkirmizi el ve kolum Allah koruduNasıl derin mi yoksa sadece kızardı mı
Aklınızda olsun yandığınız zaman yanan bölgesi ıslatıp şeker dökünO sıra sızlıyor daha sonra acı kalmıyor. Tabi yanık çok derin değil ise
Allah beterinden korusun..Bundan sonra aklınızda olsun.Şeker sonra acı olmasını engelliyorKizardi kabarma falan olmadi kv de m suya tuttu sonrada yogurt surdu simdi sizliyor sadece ama kıpkirmizi el ve kolum Allah korudu
Amin Sagol tatlimAllah beterinden korusun..Bundan sonra aklınızda olsun.Şeker sonra acı olmasını engelliyor
Allah şifa versin canım, önce anestol pomad, üstüne silverdin sürersen anında keser acıyı. Aldın mı bilmiyorum da bu ikisini al istersenAmin Sagol tatlim
silverdin aldım saglık ocagından onu yazdılar sadece gecmezse digerinide alırım tatlım sagolAllah şifa versin canım, önce anestol pomad, üstüne silverdin sürersen anında keser acıyı. Aldın mı bilmiyorum da bu ikisini al istersen
Benim mazeretim bugün başladı, cimcime sağolsun okuyacak listeye mazeretli diye geçersin canımsilverdin aldım saglık ocagından onu yazdılar sadece gecmezse digerinide alırım tatlım sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?