tamam tatlımBenim mazeretim bugün başladı, cimcime sağolsun okuyacak listeye mazeretli diye geçersin canım
kuzum zaten mazaretlilerin sayısını pay etmiştik ama olsun fazla sayınıda yazarız22 +22 okudum mazaretli arkadaşlar içinde
Himm tamam canim ben genelde fazla okuyorum zatenkuzum zaten mazaretlilerin sayısını pay etmiştik ama olsun fazla sayınıda yazarız
kuzum zaten mazaretlilerin sayısını pay etmiştik ama olsun fazla sayınıda yazarız
fazla okumana gerek yok kuzum verilen sayıyı okuasn yeter ama fazla okursan yazarım yarın ki listede okunması gereken sayıya eklerim 626 a tamamlamak için sayı okunması gerekiyor yaHimm tamam canim ben genelde fazla okuyorum zaten
şöyle anlatayım tatlım 30 x20:600 ediyor normalde 313 +313 =626 olması gerekiyorİşte o sayıyı anlamıyorum...15 & 15 dıyor ya..herkes 15 şer 15 şer okuyor....peki o alttaki 13 ler nedir..
: (
sagol tatlım fazla okuma gerek yok tatlım 15 in içinde mazaretlilerin sayısı var zaten 7&7 yi bugün mü okumustunBende 7 & 7 Daha okumuştum..Mazaretli arkadaşlar için..
Pay edilmedi sandım..
Bu alttaki sayıları karıştırıyorum ...
Bu arada geçmiş olsun Haymeana..umarım ciddi birsey yoktur..
sagol tatlım fazla okuma gerek yok tatlım 15 in içinde mazaretlilerin sayısı var zaten 7&7 yi bugün mü okumustun
yok kuzum yarın ki sayı var 626 a tamamlamak için ona eklerimevet bugun okudum..yarım saat olmadı daha..eksik var sanmıştım yukardaki yorumları görünce sonra baktım o alttaki sayılar demek dedim eksik olan ...bende katkıda bulunayım istedim..
Üzgünüm karşıklık için : (
aleyküm selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?