Tamam canım, karıştı kafam da birden o yuzden sordum :)
Amin korkma kuzum Allah ne dilerse o olur hayırlısıKızlar cumartesi günü rahim filmi çekileceğim ve bi listeye baktım cumartesi günü sıra bende allahım dualarimizi kabul etsin inşallah inşallah da tüplerde sorun çıkmaz melegime bebegime bir adım daha yaklasirim rabbimiz hakkimda hayırlı kılsın minigim meleğim nasip olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum hem korkuyorum hemde sonucu merak ediyorum
Allah gonlune gore versin canim insallah hersey istedigin gibi olurKızlar cumartesi günü rahim filmi çekileceğim ve bi listeye baktım cumartesi günü sıra bende allahım dualarimizi kabul etsin inşallah inşallah da tüplerde sorun çıkmaz melegime bebegime bir adım daha yaklasirim rabbimiz hakkimda hayırlı kılsın minigim meleğim nasip olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum hem korkuyorum hemde sonucu merak ediyorum
İnşallah inşallah canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz.. allahimizin izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla inşallah miniklerimiz nasip olacak inşallahAllah gonlune gore versin canim insallah hersey istedigin gibi olur
sakin ol bitanem hayırlısı olsun öncelikle dilerim Rabbim gönlüne göre verir er yada geç o bebiş göbüşüne gelecek nasılsa sen sabret karşılığını alacaksınKızlar cumartesi günü rahim filmi çekileceğim ve bi listeye baktım cumartesi günü sıra bende allahım dualarimizi kabul etsin inşallah inşallah da tüplerde sorun çıkmaz melegime bebegime bir adım daha yaklasirim rabbimiz hakkimda hayırlı kılsın minigim meleğim nasip olsun
siz mokan doye yazin. ikisini de ben kontrol edecegimmokan dı demi yanlış oldu galiba çıkmadı da
İnşallah inşallah canım benim coook sağol canım allah razı olsun :) neguzel de yazmissin çok mutlu oldum mj lasakin ol bitanem hayırlısı olsun öncelikle dilerim Rabbim gönlüne göre verir er yada geç o bebiş göbüşüne gelecek nasılsa sen sabret karşılığını alacaksın
okudum canım bu akşam geç kaldım biraz ama okudumgulceandkeremsmom okudun mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?