Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

kızlar eşim bilgisayarı istiyor okuyanlar beni etiketleyip okudum yazsın 2.listeye katılmak isteyenler de benide etiketleyip katılamak istiyorum yazsın2.LİSTE 1 LİSTEDEN TAMAMEN BAĞIMSIZDIR 1 LİSTEDEKİLER 2.LİSTEYE KATILAMAZ VE OKUMA YAPAMAZ

Kızlar cumartesi günü rahim filmi çekileceğim ve bi listeye baktım cumartesi günü sıra bende allahım dualarimizi kabul etsin inşallah inşallah da tüplerde sorun çıkmaz melegime bebegime bir adım daha yaklasirim rabbimiz hakkimda hayırlı kılsın minigim meleğim nasip olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum hem korkuyorum hemde sonucu merak ediyorum

Amin korkma kuzum Allah ne dilerse o olur hayırlısı

kızlar ben çıkıyorum

Allah gonlune gore versin canim insallah hersey istedigin gibi olur

Allah gonlune gore versin canim insallah hersey istedigin gibi olur
İnşallah inşallah canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz.. allahimizin izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla inşallah miniklerimiz nasip olacak inşallah

sakin ol bitanem hayırlısı olsun öncelikle dilerim Rabbim gönlüne göre verir er yada geç o bebiş göbüşüne gelecek nasılsa sen sabret karşılığını alacaksın

Şuan tel den giriyorum kizlar listeyi birazdan esim bilgisayar da isini bitirince duzeltecegim karışık lik olmamasi icin okuyanlar beni etiketleyip okudum yazsin

Kizlar birazdan duzenleyecem insallah

Son düzenleme:
Sealand kizkar birazdan listeyo düzenleyeceği m simdi oglumu uyutuyorum

sakin ol bitanem hayırlısı olsun öncelikle dilerim Rabbim gönlüne göre verir er yada geç o bebiş göbüşüne gelecek nasılsa sen sabret karşılığını alacaksın
İnşallah inşallah canım benim coook sağol canım allah razı olsun :) neguzel de yazmissin çok mutlu oldum mj la biran önce çekilip sonucu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…