Okudum canım Allah yardımcı olsunArkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
önceden okuma yapmıyoruz tatlım cünkü sayılar degişiyor yarın mazaretli yazarızBu arada yarın nete giremezsem şimdiden benı okumuş bilin sıradaki arkadaşım için...Bugun onu da okuyacağım 15 / 15 okurum ...telde sorun var nedne bılmıyorum artık foruma gıremıyorum telden...
Yaa : ( çok üzüldüm şimdi...yarında okurum önceden okumak ııcn degıldı..sadece foruma gırıp haber veremem okudugumu söyleyemem diye : ( nette sorun yok telde ama foruma giremıyorum bir türlü ..bir garip..dün aksamdan beri..o yüzden..göruyorum sizi ama yazamıyorum...dün mesela başka bölumde 1250 esma okuudm yazıcam bir turlu yazamadım...bugun sabah pc açıp yazabıldım...Yıne de siz bilirsiniz..Mazaretli yazarsanız..önceden okuma yapmıyoruz tatlım cünkü sayılar degişiyor yarın mazaretli yazarız
benim telde bozuldu malesef :/Yaa : ( çok üzüldüm şimdi...yarında okurum önceden okumak ııcn degıldı..sadece foruma gırıp haber veremem okudugumu söyleyemem diye : ( nette sorun yok telde ama foruma giremıyorum bir türlü ..bir garip..dün aksamdan beri..o yüzden..göruyorum sizi ama yazamıyorum...dün mesela başka bölumde 1250 esma okuudm yazıcam bir turlu yazamadım...bugun sabah pc açıp yazabıldım...Yıne de siz bilirsiniz..Mazaretli yazarsanız..
amin
Allah razi olsunsana da tatlım bu arada basın sagolsun
11 - 11 okudum allah kabul etsin inşallah.kişi başına düşen sayı:
11 fatiha 11 ayetel kursi
626 a tamamlamak için
16 fatiha 16 ayetel kursi (bu sayıyı isteyen bir yada daha fzla kişi okuyabilir)
hasbeee için okuyoruz
YENİ LİSTEMİZ (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR)
1- S Sargoz
2- @kubdef mazaretli
3-tubatesbih
4- @gulbera mazaretli
5-ayseygt1453
6-hasbeee
7- G guzbahar
8- @NEFSSEMS
9- @cimcimegfb
10- @yumiti
11-pinkstrap
12- @Nevreste
13-FallenAngel
14-ince bilek
15- @mini87
16-HALLEYS
17- @lamelifAmine
18- @-Mahperi-
19- Z Zeynep8987
20- @Melisa1995
21- @buttrfly
22- @Dombik
23-Senfonim
24-bebekasigi
25- @didecinna
26-Cilekkokusu12345
27- @Sealand mazaretli
28- @elzem__
29-basbelasiyim
30- H humeyra2015
hasbeee nin duası :
okuyanlar S Sargoz yazsın
bugun mazareti bitenler bildirsin ama okuma yapmasınlar ki sayılar karısmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?