Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

canım yarın dua sırası bende şimdiden ekledim.

Allahım sen güzbahar kuluna ocak ayındaki transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki duaları kabul et. Amin.

Bu arada yarın nete giremezsem şimdiden benı okumuş bilin sıradaki arkadaşım için...Bugun onu da okuyacağım 15 / 15 okurum ...telde sorun var nedne bılmıyorum artık foruma gıremıyorum telden...Umarım düzelir bir an önce..yarında pc olmayabılır yakınlarımda o yuzden haber vermek istedim..

Bu arada yarın nete giremezsem şimdiden benı okumuş bilin sıradaki arkadaşım için...Bugun onu da okuyacağım 15 / 15 okurum ...telde sorun var nedne bılmıyorum artık foruma gıremıyorum telden...
önceden okuma yapmıyoruz tatlım cünkü sayılar degişiyor yarın mazaretli yazarız

önceden okuma yapmıyoruz tatlım cünkü sayılar degişiyor yarın mazaretli yazarız
Yaa : ( çok üzüldüm şimdi...yarında okurum önceden okumak ııcn degıldı..sadece foruma gırıp haber veremem okudugumu söyleyemem diye : ( nette sorun yok telde ama foruma giremıyorum bir türlü ..bir garip..dün aksamdan beri..o yüzden..göruyorum sizi ama yazamıyorum...dün mesela başka bölumde 1250 esma okuudm yazıcam bir turlu yazamadım...bugun sabah pc açıp yazabıldım...Yıne de siz bilirsiniz..Mazaretli yazarsanız..

benim telde bozuldu malesef :/

11 - 11 okudum allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…