- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Canım ben fazla okumayı bu durumlar için yapıyorum, okumayan olursa onlara yaz lütfen. Normal okumalar bitikten sonra topladığınız yer için eksik kalırsa onun için ayrıca okuma yaparım.
Haklisin bi tanem ama okuma yapabilirler bekleyelim bugunde okumazlarsa ekkeyecegiz mecbur kumbaradanCanım ben fazla okumayı bu durumlar için yapıyorum, okumayan olursa onlara yaz lütfen. Normal okumalar bitikten sonra topladığınız yer için eksik kalırsa onun için ayrıca okuma yaparım.
Canım ben fazla okumayı bu durumlar için yapıyorum, okumayan olursa onlara yaz lütfen. Normal okumalar bitikten sonra topladığınız yer için eksik kalırsa onun için ayrıca okuma yaparım.
Dünkü mesajı gördüm canım, mantığını çözemedim ama diyorum ya benim fazla okumamın sebebi dualar ertesi güne sarkmasın, okuyamayalar da dua sahipleri de zor durumda kalmasınDunku msji görmedin heralde canim . Çok acil olmadığı sürece kumbaradan kullanilmiycak . Sayı dolduğunda kumbaradaki sayıları listedikilerin istek ve duaları diye bagisliycaz
Dünkü mesajı gördüm canım, mantığını çözemedim ama diyorum ya benim fazla okumamın sebebi dualar ertesi güne sarkmasın, okuyamayalar da dua sahipleri de zor durumda kalmasın
Tamam önerin güzel o kısımda Değilim ben, öncelik duaların tamamlanması, fazla okumamızın nedeni o en başta. Yani eksik dualar giderilir diğer tarafta bitiken yine biriksin yine dua olsun. Dünden eksik olan 4 kişi var sanırım, e o kadar okuduğumuz dua varken dünkü dua neden kapanmasın. Zaten Hergün mutlaka fazla okuma yapıyoruz liste sonuna geldiğinde eksik olan kumbarayı tamamlarım benTek tek okumanın yanında toplucada okuma şekli gbi dusun. Ben sadece bir öneri sundum . O kadar
Malesef hafta sonu bu sıkınti oluyor daha okumadi arkadaslarTamam önerin güzel o kısımda Değilim ben, öncelik duaların tamamlanması, fazla okumamızın nedeni o en başta. Yani eksik dualar giderilir diğer tarafta bitiken yine biriksin yine dua olsun. Dünden eksik olan 4 kişi var sanırım, e o kadar okuduğumuz dua varken dünkü dua neden kapanmasın. Zaten Hergün mutlaka fazla okuma yapıyoruz liste sonuna geldiğinde eksik olan kumbarayı tamamlarım ben
Kuzum defalarca soyledim onceden okumuyoruz ben girmezsen kumbaradan eklerim
Bence biz gunluk okumamizi yapalim yeter fazla okumayi da giremeyen mazaretlilere ekleriz boyle karisacak yoksaTamam önerin güzel o kısımda Değilim ben, öncelik duaların tamamlanması, fazla okumamızın nedeni o en başta. Yani eksik dualar giderilir diğer tarafta bitiken yine biriksin yine dua olsun. Dünden eksik olan 4 kişi var sanırım, e o kadar okuduğumuz dua varken dünkü dua neden kapanmasın. Zaten Hergün mutlaka fazla okuma yapıyoruz liste sonuna geldiğinde eksik olan kumbarayı tamamlarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?