Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Canım ben fazla okumayı bu durumlar için yapıyorum, okumayan olursa onlara yaz lütfen. Normal okumalar bitikten sonra topladığınız yer için eksik kalırsa onun için ayrıca okuma yaparım.
Haklisin bi tanem ama okuma yapabilirler bekleyelim bugunde okumazlarsa ekkeyecegiz mecbur kumbaradan

Canım ben fazla okumayı bu durumlar için yapıyorum, okumayan olursa onlara yaz lütfen. Normal okumalar bitikten sonra topladığınız yer için eksik kalırsa onun için ayrıca okuma yaparım.

Dunku msji görmedin heralde canim . Çok acil olmadığı sürece kumbaradan kullanilmiycak . Sayı dolduğunda kumbaradaki sayıları listedikilerin istek ve duaları diye bagisliycaz

Dunku msji görmedin heralde canim . Çok acil olmadığı sürece kumbaradan kullanilmiycak . Sayı dolduğunda kumbaradaki sayıları listedikilerin istek ve duaları diye bagisliycaz
Dünkü mesajı gördüm canım, mantığını çözemedim ama diyorum ya benim fazla okumamın sebebi dualar ertesi güne sarkmasın, okuyamayalar da dua sahipleri de zor durumda kalmasın

Dünkü mesajı gördüm canım, mantığını çözemedim ama diyorum ya benim fazla okumamın sebebi dualar ertesi güne sarkmasın, okuyamayalar da dua sahipleri de zor durumda kalmasın

Tek tek okumanın yanında toplucada okuma şekli gbi dusun. Ben sadece bir öneri sundum . O kadar

Tek tek okumanın yanında toplucada okuma şekli gbi dusun. Ben sadece bir öneri sundum . O kadar
Tamam önerin güzel o kısımda Değilim ben, öncelik duaların tamamlanması, fazla okumamızın nedeni o en başta. Yani eksik dualar giderilir diğer tarafta bitiken yine biriksin yine dua olsun. Dünden eksik olan 4 kişi var sanırım, e o kadar okuduğumuz dua varken dünkü dua neden kapanmasın. Zaten Hergün mutlaka fazla okuma yapıyoruz liste sonuna geldiğinde eksik olan kumbarayı tamamlarım ben

Malesef hafta sonu bu sıkınti oluyor daha okumadi arkadaslar

kızlar bsy dicem hak geçmesin . ben bazen 11 okuyacağıma 13 falan okuyorum dalıyorum zikirmatik elimde . sonra Allahım 11 i bağışladım diyorum

Kizlar kimse fazla okuyayim diye zora sokmasin gunluk sayiyi okuyun kafi

Bence biz gunluk okumamizi yapalim yeter fazla okumayi da giremeyen mazaretlilere ekleriz boyle karisacak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…