Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:
10 Fatiha 10 Ayetel kursi
626 a tamamlamak için
13 fatiha 13 ayetel kursi kumbaradan eklendi
Kumbara :80( bu sayı mazaretli yada forma giremeyenlere eklenecektir liste sarkmasın ve günlük gidilebilsin diye )
Nevreste icin okuyoruz
YENİ LİSTEMİZ (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR)
1- S Sargoz
2- kubdef
3- tubatesbih
4- gulbera
5- ayseygt1453
6- hasbeee
7- G guzbahar mazaretli kumbaradan eklendi
8- @NEFSSEMS mazaretli kumbaradan eklendi
9- cimcimegfb
10- yumiti
11- pinkstrap
12- Nevreste
13- FallenAngel
14- ince bilek
15- mini87
16- HALLEYS
17- L lamelifAmine
18- @-Mahperi-
19- @merve1603
20- Melisa1995
21- buttrfly
22- Munzevi Zencefil okudu (4 fazla)
23- Senfonim
24- bebekasigi
25- didecinna
26- Cilekkokusu12345
27- Sealand
28- elzem__ mazaretli
29- basbelasiyim
30- H humeyra2015
Nevreste nin duası uam:
Rabbim Arkadaşımın oğlu Mert'in önümüzdeki ay geçireceği kalp ameliyatının hayırlısıyla başarılı geçmesini ve sağlığına kavuşmasını nasip etsin inşaallah..Dua okuyanların duaları kabul olsun inşaallah.Amin.
okuyanlar S Sargoz yazsın
bugun mazareti bitenler bildirsin ama okuma yapmasınlar ki sayılar karısmasın

kızlar özellikle cuma - pazartesi arası liste sarkıyor geri dönüşler yapılmıyor biraz daha özen foruma girdiginiz zaman duaya öncelik verirseniz sevinirim

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:
10 Fatiha 10 Ayetel kursi
626 a tamamlamak için
13 fatiha 13 ayetel kursi kumbaradan eklendi
Kumbara :80( bu sayı mazaretli yada forma giremeyenlere eklenecektir liste sarkmasın ve günlük gidilebilsin diye )
Nevreste icin okuyoruz
YENİ LİSTEMİZ (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR)
1- S Sargoz
2- kubdef okudu
3- tubatesbih
4- gulbera
5- ayseygt1453
6- hasbeee
7- G guzbahar mazaretli kumbaradan eklendi
8- @NEFSSEMS mazaretli kumbaradan eklendi
9- cimcimegfb
10- yumiti
11- pinkstrap
12- Nevreste
13- FallenAngel
14- ince bilek
15- mini87 okudu (10 fazla)
16- HALLEYS okudu
17- L lamelifAmine
18- @-Mahperi-
19- @merve1603
20- Melisa1995
21- buttrfly
22- Munzevi Zencefil okudu (10 fazla)
23- Senfonim
24- bebekasigi
25- didecinna
26- Cilekkokusu12345
27- Sealand
28- elzem__ mazaretli kumbaradan eklendi
29- basbelasiyim okudu
30- H humeyra2015
Nevreste nin duasi :
Rabbim Arkadaşımın oğlu Mert'in önümüzdeki ay geçireceği kalp ameliyatının hayırlısıyla başarılı geçmesini ve sağlığına kavuşmasını nasip etsin inşaallah..Dua okuyanların duaları kabul olsun inşaallah.Amin.
okuyanlar S Sargoz yazsın
bugun mazareti bitenler bildirsin ama okuma yapmasınlar ki sayılar karısmasın

Bi önceki liste icin okumuştum bugun icinde alıyorum dualarımi S Sargoz
Kuzum bi cok arkadsta okumustum yaziyor ama buraya yazmadiklari surece biz listeyi bekletiyoruz malesef bu arada sözum sana degil ne olur kimse kirilip alinmasin

Son düzenleme:
Kuzum bi cok arkadsta okumustum yaziyor ama buraya yazmadiginiz surece biz listeyi bekletiyoruz malesef bu arada sözum sana degil ne olur kimse kirilip alinmasin
Yok canim tabii ki alinmiyoruz. Bana dun bildirim gelmedi bende sen giremedin sandim o yüzden yani.

Yok canim tabii ki alinmiyoruz. Bana dun bildirim gelmedi bende sen giremedin sandim o yüzden yani.
Ben sabah listeyi paylasiyorum surekli bildirim yapmiyorum ki insanlar i daraltmamak adina listedeki arkadslara okuma yapmadan once gecmis sayfalara bakin dememin nedeni bu zaten pazar gunleri esim evde oluyor bilgisayari o aliyor yada kv deye gidiyoruz giremiyorum ama listeyi sabah paylasiyorum yani sabah sayi ve kime okunacagi belli oluyor herkes kendine gore hakli tabi o ayri mesele

Canım bence de bir kere paylaşım yapman yeterli olmalı aslında...hadi arada da yapsan elbet de daha ıyı ama sürekli sürekli paylaşım yapman gerekmemeli aslında...her okuyan kişi de tekrar tekrar paylaşım yapmak gereksiz zaman kaybı senin için..Herkes ne okuyacağına baksın.Okuyan okudugunu yazsın .Sonra sen de onları topluca ilave edersin..Çorbaya da dönmez karşısıklık daha az olur..Bu da benim fikrim : (

Demek istediğim o zaten canim hic gelmedi. Sadece 1.26 mi ne öyle birseyde gelmis ondada mazeretli yazıyorum. Ondan sonra girip mazeretim bitti bugün icin okuyacagim yazdım 15 15 okunuyor sanip okudum. Yani aslinda bildiririmi yaptigim halde yapmamış gibi olmuşum bugün tekrar belirteyim dedim dun icin okumuştum diye. Yanlış anlaşılma olmasinda.

sorun yok neden öyle oldugunu anlamadım liste deki herkese gidior dur bildirim neyse dün dünde kaldı zaten

Ben sürekli bildirim yap demiyorum zaten orada demek istediğim okuyorum yazdigimdan sonra bildirim gelmedi bende heralde girip okudu yazmadi diye düşündüm. Gecmis sayfalara bakin dedigin icinde girip gecmis sayfaya baktim okudu yazmıyordu okudum dedim. Q

Her neyse ben zaten dun okuyorum yazmışım benimle alakali bir sorun yok.

kuzum sana özel bişey söylemiyorum farkındaysan tamam özürdilerim kusura bakma dün dünde kaldı

kızlar herkesten özürdilerim ama gün içinde ben giremesem bile listeye girip okudum S Sargoz yazın listeye bakın arada okumam eklenmiş mi mazaretli sayısı tamamlanmış mı vs. diye ki sorunlar yasanmasın 30 kişiyiz ve her mesajı göremeyebiliyorum etiketleyin dememin nedeni de bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…