Estağfurullah canım. Allah kolaylık versin ferahlık versin yüreğine.kusura bakma kuzum listelerle ilgilenityordum sayfalar birikmiş
Kuzum bi cok arkadsta okumustum yaziyor ama buraya yazmadiklari surece biz listeyi bekletiyoruz malesef bu arada sözum sana degil ne olur kimse kirilip alinmasin
Yok canim tabii ki alinmiyoruz. Bana dun bildirim gelmedi bende sen giremedin sandim o yüzden yani.Kuzum bi cok arkadsta okumustum yaziyor ama buraya yazmadiginiz surece biz listeyi bekletiyoruz malesef bu arada sözum sana degil ne olur kimse kirilip alinmasin
Ben sabah listeyi paylasiyorum surekli bildirim yapmiyorum ki insanlar i daraltmamak adina listedeki arkadslara okuma yapmadan once gecmis sayfalara bakin dememin nedeni bu zaten pazar gunleri esim evde oluyor bilgisayari o aliyor yada kv deye gidiyoruz giremiyorum ama listeyi sabah paylasiyorum yani sabah sayi ve kime okunacagi belli oluyor herkes kendine gore hakli tabi o ayri meseleYok canim tabii ki alinmiyoruz. Bana dun bildirim gelmedi bende sen giremedin sandim o yüzden yani.
Ben sabah listeyi paylasiyorum surekli bildirim yapmiyorum ki insanlar i daraltmamak adina listedeki arkadslara okuma yapmadan once gecmis sayfalara bakin dememin nedeni bu zaten pazar gunleri esim evde oluyor bilgisayari o aliyor yada kv deye gidiyoruz giremiyorum ama listeyi sabah paylasiyorum yani sabah sayi ve kime okunacagi belli oluyor herkes kendine gore hakli tabi o ayri mesele
Demek istediğim o zaten canim hic gelmedi. Sadece 1.26 mi ne öyle birseyde gelmis ondada mazeretli yazıyorum. Ondan sonra girip mazeretim bitti bugün icin okuyacagim yazdım 15 15 okunuyor sanip okudum. Yani aslinda bildiririmi yaptigim halde yapmamış gibi olmuşum bugün tekrar belirteyim dedim dun icin okumuştum diye. Yanlış anlaşılma olmasinda.Ben sabah listeyi paylasiyorum surekli bildirim yapmiyorum ki insanlar i daraltmamak adina listedeki arkadslara okuma yapmadan once gecmis sayfalara bakin dememin nedeni bu zaten pazar gunleri esim evde oluyor bilgisayari o aliyor yada kv deye gidiyoruz giremiyorum ama listeyi sabah paylasiyorum yani sabah sayi ve kime okunacagi belli oluyor herkes kendine gore hakli tabi o ayri mesele
sorun yok neden öyle oldugunu anlamadım liste deki herkese gidior dur bildirim neyse dün dünde kaldı zatenDemek istediğim o zaten canim hic gelmedi. Sadece 1.26 mi ne öyle birseyde gelmis ondada mazeretli yazıyorum. Ondan sonra girip mazeretim bitti bugün icin okuyacagim yazdım 15 15 okunuyor sanip okudum. Yani aslinda bildiririmi yaptigim halde yapmamış gibi olmuşum bugün tekrar belirteyim dedim dun icin okumuştum diye. Yanlış anlaşılma olmasinda.
kuzum sana özel bişey söylemiyorum farkındaysan tamam özürdilerim kusura bakma dün dünde kaldıBen sürekli bildirim yap demiyorum zaten orada demek istediğim okuyorum yazdigimdan sonra bildirim gelmedi bende heralde girip okudu yazmadi diye düşündüm. Gecmis sayfalara bakin dedigin icinde girip gecmis sayfaya baktim okudu yazmıyordu okudum dedim. Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?