Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

canım bi sen kaldın olmaz öyle listeyi FallenAngel arkadaşımız devralıcam dedi bekleyelim biraz listeyi düzenlesin sanada okuruz

[QUOT"ayseygt1453, post: 44654935, member: 624205"]Canım benim senin niyetine 20/20 okuyorum allahım kabul etsin inşallah[/QUOTE]

amin canım allah razı olsun düşünmen bile yeter rabbim seninde dualrnı kabul etsin inşaallah

[gulbera, post: 44655451, member: 86091"]canım bi sen kaldın olmaz öyle listeyi FallenAngel arkadaşımız devralıcam dedi bekleyelim biraz listeyi düzenlesin sanada okuruz[/QUOTE]
haberim var canım allah razı olsun
arkadaş yapamazsa bile benden yana hak geçtimi diye düşünmeyin içiniz rahat olsun diye dedim. yoksa problem yok rabbim kabul ettikten sonra bi el açmayla da kabul eder

haberim var canım allah razı olsun
arkadaş yapamazsa bile benden yana hak geçtimi diye düşünmeyin içiniz rahat olsun diye dedim. yoksa problem yok rabbim kabul ettikten sonra bi el açmayla da kabul eder[/QUOTE]
mutlaka canım orası öyle ama olsun sorun olmaz arkadasımız yapar listeyi sen duanı yaz bence

kişi başına düşen sayı :14 fatiha 14 Ayetel kursi

kumbara : 126
H humeyra2015 için okuyoruz
@ _haymeana_ ( kumbaradan eklenecek )
tubatesbih - mazeret
gulbera
ayseygt1453
hasbeee
G guzbahar
@NEFSSEMS
cimcimegfb
yumiti
pinkstrap
Nevreste - mazeret
FallenAngel
@prensesinannesi - mazeret
mini87
HALLEYS
@-Mahperi- mazeret
@merve1603
Melisa1995 - mazeretli
buttrfly
@Dombik
Senfonim
bebekasigi - mazeretli
didecinna - mazeretli
Cilekkokusu12345
Sealand - mazeretli
elzem__
@basbelasiyimm
H humeyra2015

H humeyra2015 duanı yaz canım

14/14 okuyorz kumbaramızla birlikte sayımız eriyor ve listemiz bitiyor Allahın izni ile kızlar

rabbim okunan dualarn cuma günün hürmetine buradaki arkadaşların ve benim evimize huzur soframıza bereket versin hayırlı evlatlar evlatlarımızı hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin ikinci bebeğime sağlık sihhat verip hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin burda kimin derdi hastalıgı varsa şifa verip derman olsun inşaallah

canım teşekkür ederim yardımcı oldun allah razı olsun

H humeyra2015 duanı yaz canım bekliyoruz
amin ecmain

Tabiki okuyacağız canım olur mu öyle şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…