canım bi sen kaldın olmaz öyle listeyiArkadaşlar son kişi olarak bugün dua sırası bendeydi ama haymeana nn internet i kapanmış bende acemiyim nasıl yapılır bilmiyorum.
oyüzden bana okunmasada olur arada hak olmuştur hakkım size helal olsun cuma gününün yüzü suyu hürmetine dua etsenizde yeter.
rabbim bütün dualarmzı kabul eylesin inşaallah.
bide böyle bi konu açarken çok duyarlı özverili olunması lazm kac kişiyiz burda kul hakkı kolay bisey degil ama kısmet degilmiş hepinizin duları kabul olur inşaallah
canım sana zahmet çok iyi olurkızlar kimseden ses çıkmadı ben listeyle ilgileniyorum şimdi
TABLO YAPIYORUM AZ SONRA DÖNÜCEM SİZEcanım sana zahmet çok iyi olur
tamam canımmm rabbim kabul eylesin.FallenAngel 15 15 okudum eksik kalırsa haber verirsin tamamlarım
tamam canım rabbim kabul eylesinFallenAngel 15-15 okuyorum
kişi başına düşen sayı :14 fatiha 14 Ayetel kursi
kumbara : 126
H humeyra2015 için okuyoruz
@ _haymeana_ ( kumbaradan eklenecek )
tubatesbih - mazeret
gulbera
ayseygt1453
hasbeee
G guzbahar
@NEFSSEMS
cimcimegfb
yumiti
pinkstrap
Nevreste - mazeret
FallenAngel
@prensesinannesi - mazeret
mini87
HALLEYS
@-Mahperi- mazeret
@merve1603
Melisa1995 - mazeretli
buttrfly
@Dombik
Senfonim
bebekasigi - mazeretli
didecinna - mazeretli
Cilekkokusu12345
Sealand - mazeretli
elzem__
@basbelasiyimm
H humeyra2015
H humeyra2015 duanı yaz canım
14/14 okuyorz kumbaramızla birlikte sayımız eriyor ve listemiz bitiyor Allahın izni ile kızlar
amin ecmainrabbim okunan dualarn cuma günün hürmetine buradaki arkadaşların ve benim evimize huzur soframıza bereket versin hayırlı evlatlar evlatlarımızı hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin ikinci bebeğime sağlık sihhat verip hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin burda kimin derdi hastalıgı varsa şifa verip derman olsun inşaallah
Arkadaşlar son kişi olarak bugün dua sırası bendeydi ama haymeana nn internet i kapanmış bende acemiyim nasıl yapılır bilmiyorum.
oyüzden bana okunmasada olur arada hak olmuştur hakkım size helal olsun cuma gününün yüzü suyu hürmetine dua etsenizde yeter.
rabbim bütün dualarmzı kabul eylesin inşaallah.
bide böyle bi konu açarken çok duyarlı özverili olunması lazm kac kişiyiz burda kul hakkı kolay bisey degil ama kısmet degilmiş hepinizin duları kabul olur inşaallah
cümlemizden kuzumcanım teşekkür ederim yardımcı oldun allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?