saol rabişim Allah kabul etsinburda bakinirken son yazilanlari okuyunca bende okuyum dedim
14/14 okudum
kimin ne SIKINtisi varsa kimin ne hastaligi varsa ALLAHIM acil sifa versin
dilegi olanlarinda ALLAH kabul etsin
KONUYU ben devralabilirim kızlar son arkadaşların hakkına girilmesin
canımmmm benımmm şu son işi bitirelimmm okuruz neden olmasın tatlımmmmmCevap yazmamıstım cunku kımsenın itiraz edeceğını düşünmedım aksine herkes in sevınecegı bırseydı bu.Elbet de okuyacagız eksık olur mu hiç..Tabi bende çoğu gibi acemıyım bu konu idare etme konusn da..o yüzden Allah senden razı olsun.Sen el atmasan zor olacaktı : (
Ben senden sonra Yasin diye yazmıstım ama yanlış anlaşıldı sanırım.Ben sıradakı arkadasa okumamız olsun o da ayrı ısteyen olsun dıyeydı ..anlatma özurluyum : ) Neyse Allah hepımızın dua larını kabul etsın ınsallah .
Okudum.canim Allah kabul etsintamam canımmm rabbim kabul eylesin.
canımmmm benımmm şu son işi bitirelimmm okuruz neden olmasın tatlımmmmm
düşünmen bile çooook güzelllll
olur mu cnm oyle sey Allah kalbine gore versin insArkadaşlar son kişi olarak bugün dua sırası bendeydi ama haymeana nn internet i kapanmış bende acemiyim nasıl yapılır bilmiyorum.
oyüzden bana okunmasada olur arada hak olmuştur hakkım size helal olsun cuma gününün yüzü suyu hürmetine dua etsenizde yeter.
rabbim bütün dualarmzı kabul eylesin inşaallah.
bide böyle bi konu açarken çok duyarlı özverili olunması lazm kac kişiyiz burda kul hakkı kolay bisey degil ama kısmet degilmiş hepinizin duları kabul olur inşaallah
tatlım bugun son arkadaş için okuma yapıyopruz bu işi alnımızın akı ile yaparsak yeni sayfa açacağım insallahFallenAngel noldu balim grup devam edecekmi son gun sanirim benim regl bitti yarin abdest alicam yeni liste acilirsa benide ekle olurmu ❤
burda bakinirken son yazilanlari okuyunca bende okuyum dedim
14/14 okudum
kimin ne SIKINtisi varsa kimin ne hastaligi varsa ALLAHIM acil sifa versin
dilegi olanlarinda ALLAH kabul etsin
Bekliyoruz canımtatlım bugun son arkadaş için okuma yapıyopruz bu işi alnımızın akı ile yaparsak yeni sayfa açacağım insallah
bol bol inşirrah okuyacağımız günler gelsin inşallah
tüm sıkıntılarımızı atalım Allahın izni ile.
Canım benim 20/20 okudum ben allahım kabul etsin inşallahkişi başına düşen sayı :14 fatiha 14 Ayetel kursi
kumbara : 126
H humeyra2015 için okuyoruz
@ _haymeana_ ( kumbaradan eklenecek )
tubatesbih - mazeret
gulbera
ayseygt1453
hasbeee
G guzbahar
@NEFSSEMS
cimcimegfb
yumiti
pinkstrap
Nevreste - mazeret
FallenAngel
@prensesinannesi - mazeret
mini87
@TugbaHamza
mahperi hatun mazeret
Z Zeynep8987
Melisa1995 - mazeretli
buttrfly
@Dombik
Senfonim
bebekasigi - mazeretli
didecinna - mazeretli
Cilekkokusu12345
Sealand - mazeretli
elzem__
basbelasiyim
H humeyra2015
H humeyra2015 duanı yaz canım
14/14 okuyorz kumbaramızla birlikte sayımız eriyor ve listemiz bitiyor Allahın izni ile kızlar
canım nefesine sağlık Rabim razı olsunEki Görüntüle 1745511 Eki Görüntüle 1745511
Canım benim 20/20 okudum ben allahım kabul etsin inşallah
Sendende Rabbimiz razı olsun Allahım gönül muradini nasip etsin inşallah ..devam ettirdigin içincanım nefesine sağlık Rabim razı olsun
CANIM benım bu kadar emek verilmiş bende bişiyler yapmak istedimSendende Rabbimiz razı olsun Allahım gönül muradini nasip etsin inşallah ..devam ettirdigin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?