Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

S Sargoz ben yarın mazeretliler grubuna girebilirim -inş girmem de- okunacak sayı bugün kesinleşir mi? tüm listeye okusam

S Sargoz ben yarın mazeretliler grubuna girebilirim -inş girmem de- okunacak sayı bugün kesinleşir mi? tüm listeye okusam
önceden okuma yapılmıyor günlük okunacak birde liste dışından kimseye de okuma yapılmayacak ve yaptırılmayacak kuzum toplu okuma da yapılmayacak çünkü bu sorunları yaşadık ve baya karışıklık çıktı sabaha belli olur eğer mazaretin olursa sabah bildir canım

toplu okurdum,bildirimi kime okunuyorsa günü geldiğinde yapardım,mazeretli olursam benim yerime de okuyacaklar hak geçmesin diye ya da benim yerime okuyanlar belli olur ise ben de onlara okuyayım ki hak geçmesin

toplu okurdum,bildirimi kime okunuyorsa günü geldiğinde yapardım,mazeretli olursam benim yerime de okuyacaklar hak geçmesin diye ya da benim yerime okuyanlar belli olur ise ben de onlara okuyayım ki hak geçmesin
hak geçmeyecek ki yarın ilk sıradaki kişiye okunacak listede kaç kişi varsa 313 sayısı pay edilecek isteyenler mazaretlilerin sayısını da okuyacak böyle işliyor yani liste yeterki gününde okunsun

hak geçmeyecek ki yarın ilk sıradaki kişiye okunacak listede kaç kişi varsa 313 sayısı pay edilecek isteyenler mazaretlilerin sayısını da okuyacak böyle işliyor yani liste yeter ki gününde okunsun
Allah razı olsun kusura bakma uğraştırdım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…