önceden okuma yapılmıyor günlük okunacak birde liste dışından kimseye de okuma yapılmayacak ve yaptırılmayacak kuzum toplu okuma da yapılmayacak çünkü bu sorunları yaşadık ve baya karışıklık çıktı sabaha belli olur eğer mazaretin olursa sabah bildir canım
toplu okurdum,bildirimi kime okunuyorsa günü geldiğinde yapardım,mazeretli olursam benim yerime de okuyacaklar hak geçmesin diye ya da benim yerime okuyanlar belli olur ise ben de onlara okuyayım ki hak geçmesinönceden okuma yapılmıyor günlük okunacak birde liste dışından kimseye de okuma yapılmayacak ve yaptırılmayacak kuzum toplu okuma da yapılmayacak çünkü bu sorunları yaşadık ve baya karışıklık çıktı sabaha belli olur eğer mazaretin olursa sabah bildir canım
hak geçmeyecek ki yarın ilk sıradaki kişiye okunacak listede kaç kişi varsa 313 sayısı pay edilecek isteyenler mazaretlilerin sayısını da okuyacak böyle işliyor yani liste yeterki gününde okunsuntoplu okurdum,bildirimi kime okunuyorsa günü geldiğinde yapardım,mazeretli olursam benim yerime de okuyacaklar hak geçmesin diye ya da benim yerime okuyanlar belli olur ise ben de onlara okuyayım ki hak geçmesin
Allah razı olsun kusura bakma uğraştırdım cnmhak geçmeyecek ki yarın ilk sıradaki kişiye okunacak listede kaç kişi varsa 313 sayısı pay edilecek isteyenler mazaretlilerin sayısını da okuyacak böyle işliyor yani liste yeter ki gününde okunsun
önemli değil kafana takılan bişey olursa sorabilirsin kuzumAllah razı olsun kusura bakma uğraştırdım cnm
Efendim canım bana mı seslendin?
313 ayetel kürsi ye başlayacagız katılmak ister misinEfendim canım bana mı seslendin?
Günlük 1 kişiye 313 mü okunacak ve kaç kişi olacak313 ayetel kürsi ye başlayacagız katılmak ister misin
sagol tatlımyok canım ben katılamayacağım allah kabul etsin
EVET şuanda 14 kişiyiz en fazla 30 kişi olacagızGünlük 1 kişiye 313 mü okunacak ve kaç kişi olacak
Sağol canım katılmayayim 30 gün uzun oluyorEVET şuanda 14 kişiyiz en fazla 30 kişi olacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?