teşekür ederim okumalar nasıl yapılıyor hergün bir kişiye mitabiki şimdi ekliyorum
kişi başına düşen sayı diye yazdım ya kuzum 19 şar okuyacagız ama 313 olmuyor o yüğzden 9 tane de fazladan okunması gerekiyor 9 ü isteyen 1 yada bikaç kişi okuyacak sen 20 tane okuyacaksınArkadaslar ben tam anlamadim 20 tanemi okuyaca 13 mu
sen okumanı yap kuzum
Tamam canim ben 20 tane okudum 13 daha okurum simdi okundu olarak yaz canimkişi başına düşen sayı diye yazdım ya kuzum 20 şer okuyacagız ama 313 olmuyor o yüğzden 13 tane de fazladan okunması gerekiyor 13 ü isteyen 1 yada bikaç kişi okuyacak sen 20 tane okuyacaksın
19 sar okunacak ve evet hafta sonu da okunuyor
19 sar okunacak ve evet hafta sonu da okunuyor
Onceden okuma yapmiyoruz cunku mazaretliler olunca yada bitince sayi degisiyor biz seni de mazaretli yazalim olurmu19 a tamamlayayım ozaman.
ben hafta sonu nete giremiyorum. ama okuyacağım yazar mısınız okundu diye?
ptesi salı da işe gelmeyeceğim. yani
bunlara okundu yazabilirsiniz.
- S Sargoz
- Y yesil_zeytin_
- @NEFSSEMS
whiterose00 mazaretli tubatesbih - G guzbahar
bilemedim. hergün okurum sıkıntı olmaz. nasıl uygun görürseniz.Onceden okuma yapmiyoruz cunku mazaretliler olunca yada bitince sayi degisiyor biz seni de mazaretli yazalim olurmu
Sen oku o zaman kuzum hafta sonlari 20 ser oku ki garanti olsunbilemedim. hergün okurum sıkıntı olmaz. nasıl uygun görürseniz.
Sen oku o zaman kuzum hafta sonlari 20 ser oku ki garanti olsun
Onemli degil onceden bildirdigin icin de sagol canimtamam çok sağol. ben hafta sonu ve ptesi salı 20 tane okurumtelefonum arızalı yoksa oradan girerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?