Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

günlük 313 Ayetel kürsi
Okuyanlar S Sargoz okudum yazsın
kişi başına düşen sayı :20 (MAZARETLİLERİN SAYISI PAY EDİLMİŞTİR )
313 e tamamlamak için okunması gereken sayı :13 (BUSAYIYI İSTEYENLER TAMAMLAYABİLİR)

LİSTEMİZ (KAPALIDIR)
  1. S Sargoz
  2. Y yesil_zeytin_
  3. @NEFSSEMS
  4. whiterose00 mazaretli
  5. tubatesbih
  6. G guzbahar
  7. mahperi hatun
  8. @merve1603
  9. @balbebis
  10. Sealand
  11. didecinna mazaretli
  12. K kartanem2
  13. evTik
  14. ygmrdmls
  15. mini87
  16. S synulox
  17. @minnoskabarikkek
S Sargoz nın duası :ALLAH ım evime huzur,bereket,mutluluk yağdır. Kocamla aramdaki sevgi bağını Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) ile Hz.Aişe nin ki gibi kördüğüm eyle... Evladımın vatana millete hayırlı bir insan olmasını nasip et ,iyilerle karşılaştır... Bana ve tüm şifa bekleyenlere şifa eyle ...AMİN

Arkadaslar ben tam anlamadim 20 tanemi okuyaca 13 mu
kişi başına düşen sayı diye yazdım ya kuzum 19 şar okuyacagız ama 313 olmuyor o yüğzden 9 tane de fazladan okunması gerekiyor 9 ü isteyen 1 yada bikaç kişi okuyacak sen 20 tane okuyacaksın

günlük 313 Ayetel kürsi
Okuyanlar S Sargoz okudum yazsın
kişi başına düşen sayı :19 (MAZARETLİLERİN SAYISI PAY EDİLMİŞTİR )
313 e tamamlamak için okunması gereken sayı :9 (BUSAYIYI İSTEYENLER TAMAMLAYABİLİR)

LİSTEMİZ (KAPALIDIR)
  1. S Sargoz
  2. Y yesil_zeytin_
  3. @NEFSSEMS
  4. whiterose00 mazaretli
  5. tubatesbih
  6. G guzbahar
  7. mahperi hatun okudu (1 fazla)
  8. @merve1603
  9. @balbebis
  10. Sealand
  11. didecinna
  12. K kartanem2
  13. evTik okudu (1 fazla)
  14. ygmrdmls
  15. mini87
  16. S synulox
  17. @minnoskabarikkek
S Sargoz nın duası :ALLAH ım evime huzur,bereket,mutluluk yağdır. Kocamla aramdaki sevgi bağını Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) ile Hz.Aişe nin ki gibi kördüğüm eyle... Evladımın vatana millete hayırlı bir insan olmasını nasip et ,iyilerle karşılaştır... Bana ve tüm şifa bekleyenlere şifa eyle ...AMİN

Tamam
kişi başına düşen sayı diye yazdım ya kuzum 20 şer okuyacagız ama 313 olmuyor o yüğzden 13 tane de fazladan okunması gerekiyor 13 ü isteyen 1 yada bikaç kişi okuyacak sen 20 tane okuyacaksın
Tamam canim ben 20 tane okudum 13 daha okurum simdi okundu olarak yaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…