- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ALLAH razı olsun. sadece bu hafta için. sonra normale döncek inşallahKizlar Y yesil_zeytin_ arkadsimiz is yerinden girdigi icin hafta sonu ve pazartesi bildirim yapamayacak o yuzden o nun sayisi sabit kalacak 20 tane okiyacak giremedigi gunlerde
Allah senden de razi olsun onceden bikdirmesen liste sarkacaktiALLAH razı olsun. sadece bu hafta için. sonra normale döncek inşallah
bugün hastalandım ezberden okuyacağımAllah senden de razi olsun onceden bikdirmesen liste sarkacakti
ezberden de okuyamazsın ayetel kursi yibugün hastalandım ezberden okuyacağım
canım ben 20 tane okudum eklermisinezberden de okuyamazsın ayetel kursi yi
kuzum adetliyken ezberden dahi olsa okuyamazsıncanım ben 20 tane okudum eklermisin
evet refl dönemindeyimkuzum adetliyken ezberden dahi olsa okuyamazsın
kuzum ben niye mazaretliler bildirsin diye yazıyorum sanıyorsunuz istediğin yere sorabilirsin kuzum okunmaz Kuran ayetleri mesela fatiha yı başında besmele çekmeden dua niyetiyle okuyabilirsin ama Ayet yada Ayetel kürsi okunmazevet refl dönemindeyim
ezberden okudum bir mahsuru yok diye biliyorum
sizleri yol başında bırakmak gibi olacak ama listeden çıksam nasıl olurrkuzum ben niye mazaretliler bildirsin diye yazıyorum sanıyorsunuz istediğin yere sorabilirsin kuzum okunmaz Kuran ayetleri mesela fatiha yı başında besmele çekmeden dua niyetiyle okuyabilirsin ama Ayet yada Ayetel kürsi okunmaz
neden ?sizleri yol başında bırakmak gibi olacak ama listeden çıksam nasıl olurr
günlük 313 Ayetel kürsi
Okuyanlar S Sargoz okudum yazsın
kişi başına düşen sayı :20 (MAZARETLİLERİN SAYISI PAY EDİLMİŞTİR )
313 e tamamlamak için okunması gereken sayı :13ygmrdmls
LİSTEMİZ (KAPALIDIR)
S Sargoz nın duası :ALLAH ım evime huzur,bereket,mutluluk yağdır. Kocamla aramdaki sevgi bağını Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) ile Hz.Aişe nin ki gibi kördüğüm eyle... Evladımın vatana millete hayırlı bir insan olmasını nasip et ,iyilerle karşılaştır... Bana ve tüm şifa bekleyenlere şifa eyle ...AMİN
- S Sargoz
- Y yesil_zeytin_ okudu
Nefs whiterose00 mazaretli tubatesbih - G guzbahar okudu
- @-Mahperi- okudu
- Z Zeynep8987
- @balbebis
Sealand didecinna okudum - K kartanem2
evTik okudu ygmrdmls okudu mini87 - S synulox mazaretli
gulceandkeremsmom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?