Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

S Sargoz canım tablo için yardım edeyim dedimm ama olmadı.
Cimcimegfb yapmıştı ama o şu anda banli galiba.
Onu alırsam işine yarar gibi düşündüm maalesef olmadı.
Baktım bende bulamadım tablo yapmayı

24 okudum canım

Kod:
[tablo] [td][tr]_haymeana_[tr]

kişi başına düşen sayı :24
313 e tamamlamak için :1 evTik tamamladı
evTik için okuyoruz
LİSTEMİZ
1- S Sargoz mazaretli
2- @_asmunikal_ mazaretli
3- Nefs okudu
4- whiterose00 okudu
5- tubatesbih okudu
6- G guzbahar
7- @-Mahperi- okudu
8- @merve1603 okudu
9- @balbebis okudu
10- Sealand okudu
11- didecinna mazaretli
12- K kartanem2 okudu
13- evTik okudu
14- ygmrdmls mazaretli
15- mini87 okudu
16- @minnoskabarikkek okudu
17- yumiti okudu
evTik İN DUASI :Rabbim tüm listenin gönlündeki duasını hayalindekinden de güzel şekilde gerçekleştirsin. Hastanede ya da evde hasta yatağında dua edenlerin Allah duasına yetişsin şifa olsun. Buradaki tüm evlat isteyenler ve bana da hayırlı salih evlatlardan nasip etsin

kişi başına düşen sayı :24
313 e tamamlamak için :1 evTik tamamladı
evTik için okuyoruz
LİSTEMİZ
1- S Sargoz mazaretli
3- Nefs okudu
4- whiterose00 okudu
5- tubatesbih okudu
6- G guzbahar okudu
7- @-Mahperi- okudu
8- @merve1603 okudu
9- @balbebis okudu
10- Sealand okudu
11- didecinna mazaretli
12- K kartanem2 okudu
13- evTik okudu
14- ygmrdmls mazaretli
15- mini87 okudu
16- @minnoskabarikkek okudu
17- yumiti okudu
evTik İN DUASI :Rabbim tüm listenin gönlündeki duasını hayalindekinden de güzel şekilde gerçekleştirsin. Hastanede ya da evde hasta yatağında dua edenlerin Allah duasına yetişsin şifa olsun. Buradaki tüm evlat isteyenler ve bana da hayırlı salih evlatlardan nasip etsin

Duami yazayim arkadaslar
Estagfirullah estagfirullah estagfirullah Allahumme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed (s.a.v) Allahim burada okunan dualari once peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v) efendimizin ruhuna hediye eyledik sen haberdar eyle onun yuzu hurmetine burada yapilan butun dualari noksanlariyla kabul eyle okudugumuz duayi babamin ruhuna ve burada duaya katilan arkadaslarimizinda vefat eden yakinlarinin ruhunada hediye eyledik kabul eyle yarabbim. Aileme cocuklarima saglik hidayet ve huzur ver yarabbim. Bize oyle bir rizik kapisi acki butun borclarimizdan kurtulalim evimize bereket gelsin yarabbim AMİN
Arkadaslar bir ricam olacak bu listedeki herkesin vefat eden yakinlari icin 3 fatiha 1 ihlas okurmuyuz

kişi başına düşen sayı :22
313 e tamamlamak için :5 evTik tamamladı
ygmrdmls için okuyoruz
LİSTEMİZ
1- S Sargoz mazaretli
3- Nefs okudu
4- whiterose00
5- tubatesbih
6- G guzbahar
7- @-Mahperi-
8- @merve1603
9- @balbebis
10- Sealand
11- didecinna mazaretli
12- K kartanem2
13- evTik okudu
14- ygmrdmls okudu
15- mini87
16- @minnoskabarikkek
17- yumiti
ygmrdmls nın duası :Estagfirullah estagfirullah estagfirullah Allahumme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed (s.a.v) Allahim burada okunan dualari once peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v) efendimizin ruhuna hediye eyledik sen haberdar eyle onun yuzu hurmetine burada yapilan butun dualari noksanlariyla kabul eyle okudugumuz duayi babamin ruhuna ve burada duaya katilan arkadaslarimizinda vefat eden yakinlarinin ruhunada hediye eyledik kabul eyle yarabbim. Aileme cocuklarima saglik hidayet ve huzur ver yarabbim. Bize oyle bir rizik kapisi acki butun borclarimizdan kurtulalim evimize bereket gelsin yarabbim AMİN
Arkadaslar bir ricam olacak bu listedeki herkesin vefat eden yakinlari icin 3 fatiha 1 ihlas okurmuyuz

22 okudum allah kabul etsin ınşallah

Aminnn

Efendim canim....

Canım ben bildiriyorum. Dün haber vermiştim. Vallahi kontrol de edemiyorum kusura bakmayın ne olur. Telden yazınca sorun oluyor sanirim
önemli degil kuzum benim tel de bozuk ve zaten telden foruma giremiyorum kusura bakma tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…