Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

kişi başına düşen sayı :22
313 e tamamlamak için :5 evTik tamamladı
ygmrdmls için okuyoruz
LİSTEMİZ
1- S Sargoz mazaretli
2- @_asmunikal_ mazaretli
3- Nefs okudu
4- whiterose00 okudu
5- tubatesbih okudu
6- G guzbahar okudu
7- mahperi hatun okudu
8- Z Zeynep8987 okudu
9- @balbebis okudu
10- Sealand okudu
11- didecinna mazaretli
12- K kartanem2 okudu
13- evTik okudu
14- ygmrdmls okudu
15- mini87 mazaretli K kartanem2 tamamladı
16- gulceandkeremsmom okudu
17- yumiti okudu
ygmrdmls nın duası :Estagfirullah estagfirullah estagfirullah Allahumme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed (s.a.v) Allahim burada okunan dualari once peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v) efendimizin ruhuna hediye eyledik sen haberdar eyle onun yuzu hurmetine burada yapilan butun dualari noksanlariyla kabul eyle okudugumuz duayi babamin ruhuna ve burada duaya katilan arkadaslarimizinda vefat eden yakinlarinin ruhunada hediye eyledik kabul eyle yarabbim. Aileme cocuklarima saglik hidayet ve huzur ver yarabbim. Bize oyle bir rizik kapisi acki butun borclarimizdan kurtulalim evimize bereket gelsin yarabbim AMİN
Arkadaslar bir ricam olacak bu listedeki herkesin vefat eden yakinlari icin 3 fatiha 1 ihlas okurmuyuz[/QUOTE]

Yaaa niye canım....
Neyse geç olsun da olsun hayırlısı ile olsunn.
Demek ki zamanı gelmemiş inşallah gelecek ayy güzel haberle gelirsin burayaa.
canım allah razı olsun. dün tahlil yaptırdık transfer öncesi bir değerim yüksek çıkmış. o yüzden iptal etti doktorum. inşallah rabbim bunu hayırlı eder. allah hepinizden razı olsun... hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin

Siteyle ilgili sorun yasayan varmi girmiyor ne bilgisayardan ne telefon dan dun telefonuma internet yukledim yinede zar zor giriyor

Siteyle ilgili sorun yasayan varmi girmiyor ne bilgisayardan ne telefon dan dun telefonuma internet yukledim yinede zar zor giriyor
ben de aynı sorunu yaşıyorum sürekli canım. şifremi kabul etmiyor aynı rumuzlu üyeden daha var deyip duruyor. uğraşa uğraşa giriyorum zorla

Arkadaslar duami bitirmissiniz hepinizden Allah razi olsun bu dualara vesile olan S Sargoz sendende Allah razi olsun rabbim hepimizin kalbinden gecen niyetlerini kabul etsin AMİN Herkese hayirli cumalar

ben de aynı sorunu yaşıyorum sürekli canım. şifremi kabul etmiyor aynı rumuzlu üyeden daha var deyip duruyor. uğraşa uğraşa giriyorum zorla
Ben delirecem artik tele internet yukledim zar zor giriyorum hic bir sekilde girmiyor baska turlu internetimde bitmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…