Okudum canim allah kabul etsin inşallah. .kişi başına düşen sayı : 22 Ayetel kursi
313 e tamamlamak için okunacak sayı : 5
S Sargoz nın duası : Allah ım yuvama huzur bereket ve selamet ver borclarımızı ödemeyi nasip et oglumu iyi temiz insanlarla karşılaştır kötülerden ve hastalıklardan muhafaza et başladıgım bu işte hayırlı ve bereketli kazanç nasip et SEN den başkasına muhtaç etme ALLAH ım bana ve tüm şifa bekleyenlere şifa ver bizi ve yuvalarımızı çocuklarımızı kötülerden muhafaza et AMİN
- S Sargoz
- C Camille_claudel
- Y yesil_zeytin_ okudu
- @NEFSSEMS okudu
Cilekkokusu12345 whiterose00 okudu tubatesbih mazaretli - G guzbahar
- @-Mahperi- okudu
guiding1 - @balbebis
yumiti gulfuren SuUtku okudu Sealand
okudun canım Rabbim dualarını ve dualarımızı kabul etsinkişi başına düşen sayı : 22 Ayetel kursi
313 e tamamlamak için okunacak sayı : 5
S Sargoz nın duası : Allah ım yuvama huzur bereket ve selamet ver borclarımızı ödemeyi nasip et oglumu iyi temiz insanlarla karşılaştır kötülerden ve hastalıklardan muhafaza et başladıgım bu işte hayırlı ve bereketli kazanç nasip et SEN den başkasına muhtaç etme ALLAH ım bana ve tüm şifa bekleyenlere şifa ver bizi ve yuvalarımızı çocuklarımızı kötülerden muhafaza et AMİN
- S Sargoz
- C Camille_claudel
- Y yesil_zeytin_ okudu
- @NEFSSEMS okudu
Cilekkokusu12345 whiterose00 okudu tubatesbih mazaretli - G guzbahar
- @-Mahperi- okudu
guiding1 - @balbebis
yumiti gulfuren SuUtku okudu Sealand
Ben okuycam canim unutmadim, birazdan ya da sabah 8 e kadar okumus olurum insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?