Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

kişi başına düşen sayı : 22
313 e tamamlamak için okunacak sayı : 5
  1. S Sargoz
  2. C Camille_claudel
  3. Y yesil_zeytin_
  4. @NEFSSEMS okudu
  5. Cilekkokusu12345
  6. whiterose00 okudu
  7. tubatesbih mazaretli
  8. G guzbahar
  9. @-Mahperi- okudu
  10. guiding1
  11. @balbebis
  12. yumiti
  13. gulfuren
  14. SuUtku
  15. Sealand
S Sargoz nın duası : Allah ım yuvama huzur bereket ve selamet ver borclarımızı ödemeyi nasip et oglumu iyi temiz insanlarla karşılaştır kötülerden ve hastalıklardan muhafaza et başladıgım bu işte hayırlı ve bereketli kazanç nasip etme SEN den başkasına muhtaç etme ALLAH ım bana ve tüm şifa bekleyenlere şifa ver bizi ve yuvalarımızı çocuklarımızı kötülerden muhafaza et AMİN

kişi başına düşen sayı : 22 Ayetel kursi
  1. S Sargoz
  2. C Camille_claudel
  3. Y yesil_zeytin_
  4. @NEFSSEMS okudu
  5. Cilekkokusu12345
  6. whiterose00 okudu
  7. tubatesbih mazaretli
  8. G guzbahar
  9. @-Mahperi- okudu
  10. guiding1
  11. @balbebis
  12. yumiti
  13. gulfuren
  14. SuUtku
  15. Sealand
S Sargoz nın duası : Allah ım yuvama huzur bereket ve selamet ver borclarımızı ödemeyi nasip et oglumu iyi temiz insanlarla karşılaştır kötülerden ve hastalıklardan muhafaza et başladıgım bu işte hayırlı ve bereketli kazanç nasip etme SEN den başkasına muhtaç etme ALLAH ım bana ve tüm şifa bekleyenlere şifa ver bizi ve yuvalarımızı çocuklarımızı kötülerden muhafaza et AMİN

1. S Sargoz
  2. C Camille_claudel
  3. Y yesil_zeytin_ okudu
  4. @NEFSSEMS okudu
  5. Cilekkokusu12345
  6. whiterose00 okudu
  7. tubatesbih mazaretli
  8. G guzbahar
  9. @-Mahperi- okudu
  10. guiding1
  11. @balbebis
  12. yumiti
  13. gulfuren
  14. SuUtku
  15. Sealand

1. S Sargoz
  2. C Camille_claudel
  3. Y yesil_zeytin_ okudu
  4. @NEFSSEMS okudu
  5. Cilekkokusu12345
  6. whiterose00 okudu
  7. tubatesbih mazaretli
  8. G guzbahar
  9. @-Mahperi- okudu
  10. guiding1
  11. @balbebis
  12. yumiti
  13. gulfuren
  14. SuUtku okudu
  15. Sealand
S Sargoz nın duası : Allah ım yuvama huzur bereket ve selamet ver borclarımızı ödemeyi nasip et oglumu iyi temiz insanlarla karşılaştır kötülerden ve hastalıklardan muhafaza et başladıgım bu işte hayırlı ve bereketli kazanç nasip et SEN den başkasına muhtaç etme ALLAH ım bana ve tüm şifa bekleyenlere şifa ver bizi ve yuvalarımızı çocuklarımızı kötülerden muhafaza et AMİN

1. S Sargoz
  2. C Camille_claudel
  3. Y yesil_zeytin_ okudu
  4. @NEFSSEMS okudu
  5. Cilekkokusu12345
  6. whiterose00 okudu
  7. tubatesbih mazaretli
  8. G guzbahar
  9. @-Mahperi- okudu
  10. guiding1
  11. @balbebis
  12. yumiti
  13. gulfuren
  14. SuUtku okudu
  15. Sealand
S Sargoz nın duası : Allah ım yuvama huzur bereket ve selamet ver borclarımızı ödemeyi nasip et oglumu iyi temiz insanlarla karşılaştır kötülerden ve hastalıklardan muhafaza et başladıgım bu işte hayırlı ve bereketli kazanç nasip et SEN den başkasına muhtaç etme ALLAH ım bana ve tüm şifa bekleyenlere şifa ver bizi ve yuvalarımızı çocuklarımızı kötülerden muhafaza et AMİN

Okudum canim allah kabul etsin inşallah. .

1. S Sargoz okudu
  2. C Camille_claudel
  3. Y yesil_zeytin_ okudu
  4. @NEFSSEMS okudu
  5. Cilekkokusu12345 okudu
  6. whiterose00 okudu
  7. tubatesbih mazaretli
  8. G guzbahar
  9. @-Mahperi- okudu
  10. guiding1
  11. @balbebis
  12. yumiti
  13. gulfuren
  14. SuUtku okudu
  15. Sealand

okudun canım Rabbim dualarını ve dualarımızı kabul etsin

1. S Sargoz okudu
  2. C Camille_claudel
  3. Y yesil_zeytin_ okudu
  4. @NEFSSEMS okudu
  6. whiterose00 okudu
  7. tubatesbih mazaretli
  8. G guzbahar
  9. @-Mahperi- okudu
  10. guiding1
  11. @balbebis
  12. yumiti
  13. gulfuren
  14. SuUtku okudu
  15. Sealand okudu

S Sargoz haymeana senin icin 22 tane okudum. Rabbim gönlünden gecenleri hayirlisiyla kabul eder ins.

Yarin benim adima okunacak sanirim. Ben bu aksamdan duami yazarim ins.

S Sargoz
C Camille_claudel in duasi:

Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

Allahim, Yarabbim. Verdigin nimetlere, bugunumuze, tutar ellerimize görür gözlerimize, sayamadigimiz daha nicelerine sükürler olsun.
Yarabbim. Sen varsin, birsin, herseye kadirsin. Bilirimki beni benden iyi bilirsin. Habibin askina, sevgili kullarin askina uzerimizdeki kara bulutlari dagit, bizlere dayanma gücü ver feraha cikar.
Allahim sen kapina gelenleri geri cevirmezsin. Bizde kapina geldik istiyoruz. Benim gönlümden geceni sen daha iyi biliyorsun Yarabbim. Önce benden daha darda olanlari gözet sonra beni. Peygamberin askina , sevgili kullarin , burada benim icin el acan kardeslerim adina duami kabul eyle.
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Amin.

Kizlar buda benim duam. Hepimizinki kabul olur ins.

1. S Sargoz okudu
  2. C Camille_claudel okudu
  3. Y yesil_zeytin_ okudu
  4. @NEFSSEMS okudu
  6. whiterose00 okudu
  7. tubatesbih mazaretli
  8. G guzbahar
  9. @-Mahperi- okudu
  10. guiding1
  11. @balbebis
  12. yumiti
  13. gulfuren okudu
  14. SuUtku okudu
  15. Sealand okudu

Kizlar okuma yapmayanlar okusun liste sarkmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…