okudum canımkişi başına düşen sayı : 24
313 e tamamlamak için : 1
C Camille_claudel için okuyoruz
C Camille_claudel in duası :Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
- S Sargoz okudu
- C Camille_claudel
- Y yesil_zeytin_
- @NEFSSEMS mazaretli
Cilekkokusu12345 whiterose00 okudu tubatesbih mazaretli - G guzbahar mazaretli S Sargoz okudu
- @-Mahperi- okudu
guiding1 - @balbebis
yumiti gulfuren SuUtku Sealand
Allahim, Yarabbim. Verdigin nimetlere, bugunumuze, tutar ellerimize görür gözlerimize, sayamadigimiz daha nicelerine sükürler olsun.
Yarabbim. Sen varsin, birsin, herseye kadirsin. Bilirimki beni benden iyi bilirsin. Habibin askina, sevgili kullarin askina uzerimizdeki kara bulutlari dagit, bizlere dayanma gücü ver feraha cikar.
Allahim sen kapina gelenleri geri cevirmezsin. Bizde kapina geldik istiyoruz. Benim gönlümden geceni sen daha iyi biliyorsun Yarabbim. Önce benden daha darda olanlari gözet sonra beni. Peygamberin askina , sevgili kullarin , burada benim icin el acan kardeslerim adina duami kabul eyle.
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Amin.
Okudum Allah kabul etsin inşallah.kişi başına düşen sayı : 24
313 e tamamlamak için : 1
C Camille_claudel için okuyoruz
C Camille_claudel in duası :Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
- S Sargoz okudu
- C Camille_claudel
- Y yesil_zeytin_
- @NEFSSEMS mazaretli
Cilekkokusu12345 whiterose00 okudu tubatesbih mazaretli - G guzbahar mazaretli S Sargoz okudu
- @-Mahperi- okudu
guiding1 - @balbebis
yumiti gulfuren SuUtku Sealand
Allahim, Yarabbim. Verdigin nimetlere, bugunumuze, tutar ellerimize görür gözlerimize, sayamadigimiz daha nicelerine sükürler olsun.
Yarabbim. Sen varsin, birsin, herseye kadirsin. Bilirimki beni benden iyi bilirsin. Habibin askina, sevgili kullarin askina uzerimizdeki kara bulutlari dagit, bizlere dayanma gücü ver feraha cikar.
Allahim sen kapina gelenleri geri cevirmezsin. Bizde kapina geldik istiyoruz. Benim gönlümden geceni sen daha iyi biliyorsun Yarabbim. Önce benden daha darda olanlari gözet sonra beni. Peygamberin askina , sevgili kullarin , burada benim icin el acan kardeslerim adina duami kabul eyle.
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Amin.
Bu sabah hemen yazdım canım başlar başlamazkuzum dün niye yazmadın
dua dün basladı arkadsın ya o yüzden diyorum ama önemli degil ben okumaya calışacagım inşallahBu sabah hemen yazdım canım başlar başlamaz
sagol kuzum
Rica edwrim okudum bile:)sagol kuzum
hemen okuyacagım kuzum sonuc ne çok sevindim haydi hayırlısı :)Canim dua kardeslerimmm, 1.5 yil sonra gebelik testim pozitif cikti, hemen acilde kan verdim test sonucumu bekliyorum ne olur bana dua ediinnn, 1 fatiha 3 ihlas okuyan olursa Allah ondan razi olsunn.
Sonucun cikmasini bekliyorum coook heyecanliyimmmhemen okuyacagım kuzum sonuc ne çok sevindim haydi hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?