Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

anladım tamam sorun degil canım ayetel kürsiyi hergün alışkanlık haline getirmek istiyordum da :)
çok güzel düşünmüşsün canım olurda yeni liste olursa katılırsın aramıza son 3 kişi kaldı :)
mahperi hatun bugün mazeretim bitti.26 tane ayetel kürsi okudum.Eksik olan varsa yerinede kullanabilirsin.
2 kişi eksik şu an 1 kişiden haber gelsin diğerine yazarım seninkini şu an kimseye koyamam insan seçmiş gibi oluruz Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah :)

canım mazeretli yim bitince haber veririm inşaalah mahperi hatun

kişi başına düşen sayı :26
313 e tamamlamak için :1 tane daha okunacak isteyen okuyabilir tubatesbih tamamladi
yumiti için okuyoruz
LİSTEMİZ
1 - S Sargoz mazeretli
2- C Camille_claudel okudu
3- Y yesil_zeytin_ gulfuren okudu
4- Nefs okudu
5- Cilekkokusu12345 okudu
6- whiterose00 okudu
7- tubatesbih okudu
8- G guzbahar okudu
9- mahperi hatun okudu
10- @balbebis okudu
11- yumiti okudu
12- gulfuren mazeretli
13- SuUtku okudu
14- Sealand okudu
yumiti nin duası:Estagfirullah estagfirullah estagfirullah, elhamdülillahelhamdülillahelhamdülillah, Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala aliseyyidina muhammet. Allahimgunahlarimizi bağışla, hatalarımızıkusurlarimizi affeyle. Bizleri Senin sevdigin, razi oldugun kullarindan eylé Nurten kulunun hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün aklı salim dini bütün allah korkusu olan hayırlı evlatlar nasip eyle . Eşinin tayininin sağ salim gidip gelecekleri burnunun bile kananayacagi hsyirli bir yeré çıkmasını nasip et.inşallah sen Nurten kulunun yar ve yardımcısı ol

merhaba kızlar nereye yazacağımı bilemedim buraya soruyorum perşembe günü kandil oruç tutmak istiyorum inşallah hangi gün daha iyi olur perşembemi cuma mı? her iki günüde tutmak isterim ama birini tutabilirsem sizce hangisi doğru olur?

Estağfirullah.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Muhammed. Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Bizleri senin sevdiğin ve razı olduğun kullardan eyle.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimiz hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Amin

Yazdım mahperi hatun

Canım benim perşembe günü tutarsan daha iyi olur karşılamış olursun hem :)
Tamam hayatım listem hazır duanıda aldım yarın geldiğimde paylaşırım yeni listeyi Rabbim kabul etsin :)

Canım benim perşembe günü tutarsan daha iyi olur karşılamış olursun hem :)

Tamam hayatım listem hazır duanıda aldım yarın geldiğimde paylaşırım yeni listeyi Rabbim kabul etsin :)
Amin.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.Allah razı olsun.

kişi başına düşen sayı : 26
313 e tamamlamak için :1 tane daha okunacak isteyen okuyabilir
gulfuren için okuyoruz
LİSTEMİZ
1 - S Sargoz mazeretli
2- C Camille_claudel
3- Y yesil_zeytin_
4- Nefs
5- Cilekkokusu12345
6- whiterose00
7- tubatesbih
8- G guzbahar okudu
9- mahperi hatun
10- @balbebis
11- yumiti
12- gulfuren
13- SuUtku
14- Sealand mazeretli
gulfuren nin duası:Estağfirullah.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Muhammed. Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Bizleri senin sevdiğin ve razı olduğun kullardan eyle.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimiz hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Amin

Aldım canım duâmı Rabbim kabul etsin.

kişi başına düşen sayı : 28
313 e tamamlamak için :5 tane daha okunacak isteyen okuyabilir
gulfuren için okuyoruz
LİSTEMİZ
1 - S Sargoz mazeretli
2- C Camille_claudel
3- Y yesil_zeytin_
4- Nefs okudu
5- Cilekkokusu12345
6- whiterose00
7- tubatesbih
8- G guzbahar okudu
9- mahperi hatun
10- @balbebis
11- yumiti mazeretli
12- gulfuren
13- SuUtku
14- Sealand mazeretli
gulfuren nin duası:Estağfirullah.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Muhammed. Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Bizleri senin sevdiğin ve razı olduğun kullardan eyle.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimiz hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…