kişi alımı yapmıyoruz ama aklımdasınBende katilabilir miyim
Canım benim listeye musayit olan birisi akşamları yardım etsin herkes saat 5/6 ya yetistiremez, yanı isi vardır bi sorun yaşar gün içinde hastası vardır .... esinle sorun yaşama başlattığınn bu güzel dua gurubuna vakit ver sende eşini ihmal etme onunla vakit geçir benim için sorun değil geceden alırım duamı gün içinde okurum allah razı olsun rabbimiz vesile olur inşallahKURALLARIMIZ (kesinlikle kural değişikliği yapılmayacaktır)
1- saat sabah 07:00 den akşam 17 :00 a kadar sadece ogünkü kişiler için okuma yapılacak
2-herkes günlük 8 okuyacak fazla sayı isteyenlere pay edilecek
3-mazareti olanlar her gün bildirim yapacak
4-mazaretli arkadaşlara okuyanlara arkadaşı ve beni etiketleyip okudum yazacak
5-en geç saat 17:00 a kadar okumalar bitecek
6- 2 gün üstüste mazaretsiz okuma yapmayanlar liste dışı kalacak
7- hali hazırdaki liste bitmeden diğer arkadaşlara okunmayacak
8-18:00 liste kapatılıp sıradaki arkadslara geçecek
kişi başına düşen sayı : 8(ARKADAŞLAR HERKES GÜNLÜK 8 OKUYACAK)
kiş başına 8 düşüyor kuzum sabah saat 7 de kalksak akşam 17 ye kadar 10 saat var ama haklısın yetiştiremeyenler yada okuyamayanlar bildirsinCanım benim listeye musayit olan birisi akşamları yardım etsin herkes saat 5/6 ya yetistiremez, yanı isi vardır bi sorun yaşar gün içinde hastası vardır .... esinle sorun yaşama başlattığınn bu güzel dua gurubuna vakit ver sende eşini ihmal etme onunla vakit geçir benim için sorun değil geceden alırım duamı gün içinde okurum allah razı olsun rabbimiz vesile olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?