tabiki canım dağıt tabi Allah kabul etsin inşallahAllah razı olsun kixum artik 1 kişiye okunacak senin de Rıza n varsa fazla sayıyı mazaretli arkadaslara dagıtıyorum
kiş başına 8 düşüyor kuzum sabah saat 7 de kalksak akşam 17 ye kadar 10 saat var ama haklısın yetiştiremeyenler yada okuyamayanlar bildirsin[/QUOTE
Ben tek idare edeceğim kuzum eğer takip edemedigim zamanlar olursa o zaman bi arkadaş dan rica edeceğim ama olumsuz ve kötü düşünmek vesveselere kapilmak istemiyorum bence gunde 8 aksam 17 e kadar yetistirilebilir
Okuyamiyoruz kuzum mazaretli diye ekliyorum_haymeana_ adetliyken okuyabiliyormuyuz
Bugünkü arkadaşa okudum ama yarın okuyamamış yazarsin canımOkuyamiyoruz kuzum mazaretli diye ekliyorum
tamam listeye eklerimBugünkü arkadaşa okudum ama yarın okuyamamış yazarsin canım
canim sen esinden dolayi aksam beste bitsin demissin ama ben eve gidince abdest alip okuyorum on saat var ama ben 8-5 çalışıyorum zaten o yuzden aksam bildirebilirimkiş başına 8 düşüyor kuzum sabah saat 7 de kalksak akşam 17 ye kadar 10 saat var ama haklısın yetiştiremeyenler yada okuyamayanlar bildirsin
Allah razı olsun kuzum32 mazeretli arkadaşlar için okudum canım
kuzum sen akşam bildir ben gece giriyorum bazen eşim izin verince ben ayarlarım kafa karışıklıgı olsun istemiyorumcanim sen esinden dolayi aksam beste bitsin demissin ama ben eve gidince abdest alip okuyorum on saat var ama ben 8-5 çalışıyorum zaten o yuzden aksam bildirebilirim
Eger senin icin uygunsa o saatten sonra ben aliyim topik sorumluluğunu hem listeyi takip etmis olurum sen de esinle sorunları halledince kendin devam edersin olur mu?
TAMAM kuzum gözden kaçmamasaı için özelden at fazla okumaların olursa @ yapıp (boşluk bırakmadan)_haymena_ yazıyorsun@http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/_haymeana_.660370/ canım etiketlemeden falan anlamıyorum oldumu bakalım denemeydi beceremedim bak
sagol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?