Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Bende katilayim yazın ama ben adetliyim nasıl olacak
canım diğer topikteki arkadaşlarında görmesini sağlayabilirseniz sayı artar ben beceremiyorum maalesef, ben şahsım adına okuyamayan kardeşlerim adına yetiştirebildikçe okurum inşallah,merak etmeyin bebişi olanlar merak etmeyin,dua sonuçta allah rızası için okuyoruz ,sadece okuyabilenler lütfen zamanında okusun

Canım mrh bana sordun sanırım.Dua ederken aranızda olmayı çok isterim ki benim de dua almaya ihtiyacım var ama buaralar çok yoğunum.Oğlumun okulu falan pek fırsatım olmaz okumaya ama ilerleyen zamanda inşallah katılırım.

Arkadaslar yalniz soyle bir durumumuz var dua sayisini artiricaz ama @_haymeana_arkadasimizin bebegi oldugu icin cok fazla okuma sansi yok sorun olur mu sizler icin???
hiç sorun olmaz benim için vesile oldu allah razı olsun benim tek kızdığım listeye dahil olup mazeret göstermeden bildirimde yapmadan bizleri günlerce bekletenlere,kul hakkın giriyorsunuz belirtiyim

hiç sorun olmaz benim için vesile oldu allah razı olsun benim tek kızdığım listeye dahil olup mazeret göstermeden bildirimde yapmadan bizleri günlerce bekletenlere,kul hakkın giriyorsunuz belirtiyim
Haklisin canm.eger oyle yapan olursa direkt listeden cikarilir okuyan her gun okudugu sayiyi yazacak

Ben sayiyi artirma taraftari değilim dünya hali belli olmuyor kimseyi sıkıntı ya sokmak istemem 313 iyidir başka konularda takip eden arkadaş lar da var ben misal başka topige yani konular a da girmek katilmak istiyorum hali hazirda ya vedud ya halim ve la ilahe illallah zikirlerim var sayi iyi hele 10 ve üstü arkadaş olalim listeyi tamamlayip bitirince ya yeni arkadaşlar la yada bu listeyle devam ederiz

Bence de canim 10 kisi olursak eger yeterlidirdiye dusunuyorum

Bende baska konulari takip ediyorum hatta az once yeni bir konu actim..elimizden geldigince okuruz birbirimize yardimci oluruz

bencede günlük sırayla herkese 313 okuyalım çabuk biter yeniden başlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…