Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Hele bir yarin olsun kuzum bakalım yarin başlayalım

dileklerimiz için 313 Ayetel kürsi listesi
kişi başına 26 düşüyor yani herkes 26 okuyacak bense 27 okuyacam kızlar katılım fazlaşırsa sayı kişi başına düşen sayı azalacak
sabah 8 den en geç akşam 10 a hatta mazarete baglı 12 e kadar bildirim alacagım okudum diye yazmanız yeterli
kimseyi sıkmak istemem dünya hali zor durumda kalmanızı istemem
dua da aceleye gerek yok
Ama aynı gün içinde okuyamayan mazaretini bildirebilir

listemiz:
1- S Sargoz
2- @whitepearll
3- Patronicee
4- buttrfly
5- basbelasiyim
6- ayseygt1453
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage
9- ebruli--
10- Cry-
11- Sealand
12- mini87
Duam :
Evimde huzur düzen ve mutlulugumuz daim olsun.Kocam eskisi gibi muhabbet ve sevgi dolu olsun
oğlumun huzursuzlugu geçsin ve Yuvam dan huzur saglik bereket mutluluk eksik olmasın Amin..

Olur kızlar katılırım bende nasıl olacağını, ne zaman başlayacağını söylerseniz sevinirim

313 Ayetel Kürsi okumanın faziletiyle ilgili bazı bilgileri bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Bakın 312 veya 314 değil. Yani ne bir eksik, ne bir fazla. 313 olacak. Şifreli bir kapı düşünün. Bir eksik veya bir fazla olsa kapı açılır mı? Elbette hayır

-Ayetel Kürsi okunan eve şeytan giremez.
-Ayetel Kürsi'yi her gün okumaya devam eden kişi hem dünya, hem de ahiret hayatında yüksek dereceli makamlara ulaşır.
-Günahlardan uzak durmaya başlar.
-Huzura erişir.
- 313 defa okuyan kişinin istediği dua ALLAH'ın izniyle hayırlı bir istek ve duaysa kabul olur.
-Cesareti ve kendine güveni arttırır.

Kaynak: http://www.ayetelkursioku.com/2014/10/313-ayetel-kursi-okumanin-fazileti.html

Olur kızlar katılırım bende nasıl olacağını, ne zaman başlayacağını söylerseniz sevinirim
yarın BASLAYACAGIZ KUZUM eger sende katılırsan kişi başına 24 sayı düşecek ekleyeyim mi

dileklerimiz için 313 Ayetel kürsi listesi
kişi başına 24 düşüyor yani herkes 24 okuyacak bense 25 okuyacam kızlar katılım fazlaşırsa sayı kişi başına düşen sayı azalacak
sabah 8 den en geç akşam 10 a hatta mazarete baglı 12 e kadar bildirim alacagım okudum diye yazmanız yeterli
kimseyi sıkmak istemem dünya hali zor durumda kalmanızı istemem
dua da aceleye gerek yok
Ama aynı gün içinde okuyamayan mazaretini bildirebilir

listemiz:
1- S Sargoz
2- @whitepearll
3- Patronicee
4- buttrfly
5- basbelasiyim
6- ayseygt1453
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage
9- ebruli--
10- Cry-
11- Sealand
12- mini87
13- HALLEYS
Duam :
Evimde huzur düzen ve mutlulugumuz daim olsun.Kocam eskisi gibi muhabbet ve sevgi dolu olsun
oğlumun huzursuzlugu geçsin ve Yuvam dan huzur saglik bereket mutluluk eksik olmasın Amin..

allah dualarınızı kabul etsin inş.
ayetelkürsinin gücüne bende çok inanıyorum, olmazsa olmaz gibi bir dua sanki...
fazileti hakkında bir tanede ben paylaşıyım.
-7tane ayetelkürsi okuyanı allah koruyup kollar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…