Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Kızlar iyo birşey e vesile olayım diye konu actim once bazi arkadaşlar once sayi az dediniz sonra 2 kişiye okuyalım dediniz sonra sayi fazla dediniz inanin şaşırdım

Kizlar ben de saat sınırlaması olduğundan zorlanacağımı ve hakkıyla dualarımı edemeyeceğimi düşünüyorum.
O yuzden izninizle ben de çıkmak istiyorum, düzenime uymuyor çünkü.

Bence saat sinirlamasi yapma...bazen yogun olup gece 10 da 11 de okuyabilen oluyor...o yuzden okumak isteyip cikmak isteyen olabilir..sinirlama yapcaksan gece 12 yap canim..
Canım öyle ydi zaten ama listeyi telden duzeltemoyorum

Kizlar ben de saat sınırlaması olduğundan zorlanacağımı ve hakkıyla dualarımı edemeyeceğimi düşünüyorum.
O yuzden izninizle ben de çıkmak istiyorum, düzenime uymuyor çünkü.
Kuzum istersen fazla okuyacak arkadslar dan ekleriz

Saat sınırlamasınını gereksiz buldum. Burda çoğu insan çalışıyor belki gece okumak ister. Hem bir zararı yokki sabah kime dua edeceğimizi paylaşırsın liste tamamlanınca diğer kişiye geçeriz. Kurallara gerek yokki.Allah rızası için dua ediyoruz. S Sargoz

Arkadaşlar bakin zaten fazla okuma yapanlar var onlardan yetiştiremeyenler e ekleriz

Öyle de yaptim ama tamam saat sınırlamasını kaldıralım

Canım bi yazmışsın ki 18 den sonra okunacak,onu yazdıktan 10 dk sonra okunmayacak demişsin. Gerek yokki insanlarda baskı hisseder ayrılır . Ben senin niyetini anlıyorum canım ama herkes bırak rahat rahat okusun.liste tamamlanınca diğer kişiye geç . Sende eşinle kötü olma.. Bu kadar sıkıntıya sokma kendini.. Herkes hızlı okuyor zaten.çok yavaşa kalanları uyarırsın

KURALLARIMIZ (kesinlikle kural değişikliği yapılmayacaktır)
1- her gun sadece o günkü kişi için okuma yapılacak
2-herkes günlük 11 okuyacak fazla sayı isteyenlere pay edilecek
3-mazareti olanlar her gün özelden bildirecek
4-mazaretli arkadaşlara okuyanlara arkadaşı ve beni etiketleyip okudum yazacak
5- 2 gün üstüste mazaretsiz okuma yapmayanlar liste dışı kalacak
6- hali hazırdaki liste bitmeden diğer arkadaşlara okunmayacak
kişi başına düşen sayı :11(ARKADAŞLAR HERKES GÜNLÜK 8 OKUYACAK)

Arkadaşlar yeni listemiz

günlük 313 AYETEL KÜRSİ İÇİN

ayseygt1453 için okuyacağız
kişi başına düşen sayı :11
fazla sayı :33

1- S Sargoz
2- @whitepearll
3- Patronicee okundu
4- buttrfly
5- ayseygt1453 (mazaretli)
6- @minnoskabarikkek
7-
8- ebruli-- (mazaretli)
9-
10- Sealand
11- mini87 (mazaretli)
12- @Ravzatugba

14-@hasbee (mazaretli)
15- kitapseverim okundu
16- @ASHLEEASLI
17- zeyneplivadi
18- ikihayat okundu
19- mahperi hatun
20- Denas14__
21- tubatesbih
22- damla_22
23- EnHarbiKiz
24- lily86
25- eilenn okundu
26- muhat
27- @merve1603
28- sevdakusum
29- G guzbahar
30- M meleek9090
31- cider13
32- esimaa
33- -Piraye -(mazaretli)
34- mhnds_

@ ayseygt1453 ün duası Allahım uğraştığım çabaladığım islerimde muvaffak olmayı sonuca ulaşmayı nasip etsin.. rabbimiz Dualarımı dilegimi hayırlı kılsın ve kabul etsin AMİN@ayseygt1453 ün duası
Allahım uğraştığım çabaladığım islerimde muvaffak olmayı sonuca ulaşmayı nasip etsin.. rabbimiz Dualarımı dilegimi hayırlı kılsın ve kabul etsin AMİN

Bende şaşırdım inan

[QUO TE="Denas14__, post: 43171686, member: 703916"][/QUOTE]
Bazi düzeltme ler yaptım bakalım ama artık şöyle yapalım diye yorum istemiyorum canimcim

Bak şöyle de olabilir, bir tek sen değil de 3 5 kişi düzenlemeden sorumlu olur. Senin de kafan rahat olur, çunku bu kadar insanın okuduğunu düzenlemek gerçekten bir kişi için çok zor. Yani takip bile etmen zor. Aslında herkes kendisi bile güncelleyebilir listeyi okudukça. Yani bunu bir kişinin yapması çok güç gerçekten seni de anlıyorum ben, sürekli bilgisayarın başında olmak zorunda hissediyorsun bu şekilde.

Haklısın ama ben kendim böyle niyet etmistim aslında gelen yorum lar kafami karıştırdı bunu 7 yıldır yapan arkadaş larim var tek kişi hic sorunsuz devam ediyor

Canım benim beni okudu yaz mazereti kaldirabilirsin teşekkür ederim ALLAHIM sana kolaylık versin çok kaçan karıştı hakkını helal et

Benim yetiştirme sorunum yok canım ama ben gece ayaktayım gündüz uyuyorum o yüzden problem yaşadım ilk günden hakkıyla dua edemediğimi hissettiğim için çıktım S Sargoz
İçime sine sine etmediğimden rahatsız oldum yani.
Kızlar hakkınızı helal edin yine de, içim rahat olsa ayrılmazdım gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…