- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Canim kurallar koydun hak veriyorum esin kiziyor ama saat 18.00den sonra diger arkadasa gecmen kafa karistirabilir o gun sen ciktiktan sonra okuyanlar seni etiketlesin zaten sabah görürsünkurallarda değişiklik yapılmayacak bide eşim kızıyor akşamları buğün eşim geç geleceği için listeyi takiip edip düzeltebiliyorum
ben is yerinde de okurum problem degil ama evde abdest alip dua günü olan arkadasa niyetleniyorum is yerinde abdestsiz okuyabilirim ama tesir acisindan abdestli okumayı uygun buluyorumlily86 kuzum eger iş yerinde okuyamıyorsan ve zorlanıyorsan çıkabilirsin
Eğer zorlanıyor san cikabilirsin canımCanim kurallar koydun hak veriyorum esin kiziyor ama saat 18.00den sonra diger arkadasa gecmen kafa karistirabilir o gun sen ciktiktan sonra okuyanlar seni etiketlesin zaten sabah görürsün
ben is yerinde de okurum problem degil ama evde abdest alip dua günü olan arkadasa niyetleniyorum is yerinde abdestsiz okuyabilirim ama tesir acisindan abdestli okumayı uygun buluyorum
Listeden çıkmak istemiyorum ama kurallari bu kadar kati yapmana da gerek yok sen erken cikarsin biz seni etiketleriz
Bugunku arkadaş için okudum sanirim sen baskasindan tamamlamissin neyse canin sagolsun Ayse arkadasimiza da okudum onu da işaretlersin bundan sonra bir sonraki arkadas icin okur aksamdan bildiririm insallah
canım dua töpiği ,kötü bir şey yazmamış ki neden çıkabilirsin diyosun ki okurum sorun olmaz"demiştiEğer zorlanıyor san cikabilirsin canım
Canım benim mazeretli yazısını kaldırabilirsiniz bu akşam banyo yapacağımARKADAŞLAR SAATLERİ UYMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKABİLİR
KURALLARIMIZ (kesinlikle kural değişikliği yapılmayacaktır)
1- saat sabah 07:00 den akşam 17 :00 a kadar sadece ogünkü kişiler için okuma yapılacak
2-herkes günlük 8 okuyacak fazla sayı isteyenlere pay edilecek
3-mazareti olanlar her gün özelden bildirecek
4-mazaretli arkadaşlara okuyanlara arkadaşı ve beni etiketleyip okudum yazacak
5-en geç saat 17:00 a kadar okumalar bitecek
6- 2 gün üstüste mazaretsiz okuma yapmayanlar liste dışı kalacak
7- hali hazırdaki liste bitmeden diğer arkadaşlara okunmayacak
8-18:00 liste kapatılıp sıradaki arkadslara geçecek
kişi başına düşen sayı :8(ARKADAŞLAR HERKES GÜNLÜK 8 OKUYACAK)
8x36 =288+25=313 fazla olan 25 sayı isteyenlere pay edilecektir
Arkadaşlar yeni listemiz
günlük 313 AYETEL KÜRSİ İÇİN
ayseygt1453 için okuyacağız
kişi başına düşen sayı :8
fazla sayı :33
1- S Sargoz
2- @whitepearll
3-Patronicee okundu
4-buttrfly
5-ayseygt1453 (mazaretli)
6- @minnoskabarikkek
7-braindamage
8-ebruli-- (mazaretli)
9-Cry-
10-Sealand
11-mini87 (mazaretli)
12- @Ravzatugba
13-kumrukusum dönüş yapmadı
14-@hasbee (mazaretli)
15-kitapseverim okundu
16- @ASHLEEASLI
17-zeyneplivadi
18-ikihayat okundu
19-mahperi hatun
20-Denas14__
21-tubatesbih
22-damla_22
23-EnHarbiKiz
24-lily86
25-eilenn okundu
26-muhat
27- @merve1603
28-sevdakusum
29- G guzbahar
30- M meleek9090
31-cider13 dönüş yapmadı
32-esimaa
33--Piraye -(mazaretli)
34- @mhnds dönüş yapmadı
@ayseygt1453 ün duası Allahım uğraştığım çabaladığım islerimde muvaffak olmayı sonuca ulaşmayı nasip etsin.. rabbimiz Dualarımı dilegimi hayırlı kılsın ve kabul etsin AMİN@ayseygt1453 ün duası
Allahım uğraştığım çabaladığım islerimde muvaffak olmayı sonuca ulaşmayı nasip etsin.. rabbimiz Dualarımı dilegimi hayırlı kılsın ve kabul etsin AMİN
mazareti bitenler bildirsin
Kendisi ekle yazdikizlar mhnds 2014 ten beri siteye giris yapmamis.yanlis isim yazmis olabilir misiniz?
Şimdi esimden rica edeceğim ve duzeltme yapacağımcanım dua töpiği ,kötü bir şey yazmamış ki neden çıkabilirsin diyosun ki okurum sorun olmaz"demişti
Bence saat sinirlamasi yapma...bazen yogun olup gece 10 da 11 de okuyabilen oluyor...o yuzden okumak isteyip cikmak isteyen olabilir..sinirlama yapcaksan gece 12 yap canim..Kızlar listedeki saat ve sayi da zorlananlar çıkabilir kimseyi sıkıntı ya sokmam istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?