Hayırlı mübarek Cumalargünaydın ve hayırlı cumalar
Amin.tatlim inşallahhayırlı cumalar dualarımızın kabul olduğu bir gün olsun inşallah canım
hayırYarın rica etsem sırayı bana verirmisin z
kusura bakmayın durumunuzu anlıyorum benimde evladım var ama kaçgündür bu liste için ugrasanlara ve sıra bekleyenlere haksızlık olur yapamamYarın rica etsem sırayı bana verirmisin z
sana da hayırlı cumalar kuzumHayırlı sabahlar
Rabbim daima sizi ve ailenizi HAFIZ ismiyle korusun. VEDUD ismiyle sevsin, SAMED ismiyle kimseye muhtaç etmesin, RAFI' ismiyle daima seni yüceltsin, ALIM ismiyle ilmini artirsin, BAKI ismiyle size sonsuza dek Firdevs cennetinde yasamayi nasip etsin ve ALLAH ismiyle bütün dualarinizi kabul etsin. Aşure günümüz aydın Cumamız mübarek olsun
sizin bebeginiz var ve hasta mı yoksa bebek için tedavi mi görüyorsunuz birde dediğim gibi listemizde sıra değişimi yapılmıyor isterseniz diğer konulara bakın yada kendiniz bi konu olusturunPazartesi doktora gidecem Yarın rica etsem sırayı bana verirmisin z okudum rabbim arkadaşımın duasını kabul etsin
Okudumesma73 okuma yapacakmısın yani listede kalacakmısın
Hamileyim bebeğim tehlikeli bir durumdasizin bebeginiz var ve hasta mı yoksa bebek için tedavi mi görüyorsunuz birde dediğim listemizde sıra değişimi yapılmıyor isterseniz diğer konulara bakın yada kendiniz bi konu olusturun
ben de ilk bebgimin hastalıgını 1.ayında öğrenmiştim rabbim şifa versin elifim aklıma düştüBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Çok zor bir durum rabbim kimseyi bebeğiyle sinamaz inben de ilk bebgimin hastalıgını 1.ayında öğrenmiştim rabbim şifa versin elifim aklıma düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?