amin şimdi yaşasaydı 4.5 yaşında olacaktı Allah evlat acısı vermesin dirayetli ol kendin bırakma bana bebgin ölecek dediler ama yinede pes edip aldırmadım sana canına bi zararı yoksa bırak yaşayabildiği kadar yaşasın Allah belki şifa verecek takdirin den sual olmazÇok zor bir durum rabbim kimseyi bebeğiyle sinamaz in
Bilmiyorum çok çaresiz im tup bebek yöntemiyle hamile kaldimamin şimdi yaşasaydı 4.5 yaşında olacaktı Allah evlat acısı vermesin dirayetli ol kendin bırakma bana bebgin ölecek dediler ama yinede pes edip aldırmadım sana canına bi zararı yoksa bırak yaşayabildiği kadar yaşasın Allah belki şifa verecek takdirin den sual olmaz
canim bebegin sorunu nedir. rabbim ins safii ismiyle sifa versin size bagislasin ins saglikli bi evlat olurBilmiyorum çok çaresiz im tup bebek yöntemiyle hamile kaldim
yok öyle deme bu senin sınavın eşim daha kendine gelemedi ama hiç isyan etmedikBilmiyorum çok çaresiz im tup bebek yöntemiyle hamile kaldim
inşaallahcanim bebegin sorunu nedir. rabbim ins safii ismiyle sifa versin size bagislasin ins saglikli bi evlat olur
elbette olmazsa ben okurum ilk fırsatta_haymeana_ canım mazeretliyim benim yerime okuyabilir mi arkadaşlar
Allah razı olsun kuzum
ilk fırsatta listeyi düzenleyecem kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?