Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

S Sargoz okudum.

HALLEYS canımmm Allah gönlüne göre versin Rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı doğumlar göstersin canımsın öpüyorum
Amin canım benim amin, çok çok çok sağol Allah razı olsun. İnan bu yazını görünce çok mutlu oldum, Rabbim de seni mutlu etsin canım benim

KURALLARIMIZ
1- Günde (24 saatte)1 kişiye 313 okunacak.
2- yarının duası bugün den yapılmayacak
3- mazareti olan (hastalık regl vs.) gibi ister özele ister buraya yazıp bildirsin

kişi basina düşen sayı : 10
Fazla sayı :13 esimaa

@Ravzatugba arkadaşımız için okuyoruz

1- S Sargoz
2- @whitepearll okudu
3- Patronicee
4- buttrfly okudu
5- basbelasiyim
6- ayseygt1453 okudu
7- gulceandkeremsmom salı dan beri dönüş yapmadı
8- braindamage mazaretli esimaa
9- ebruli--
10- Sealand mazaretli esimaa
11- mini87
12- HALLEYS okudu
13- hasbeee
14- kitapseverim
15- QueenOfEagle okudu
16- zeyneplivadi okudu
17- ikihayat
18- @-Mahperi- okudu
19- Denas14__ okudu
20- tubatesbih okudu
21- damla_22 okudu
22- EnHarbiKiz okudu
23- eilenn okudu
24- muhat okudu
25- @merve1603 okudu
26- sevdakusum
27- G guzbahar okudu(10 fazla)
28- esimaa (dün dönüş yapmadı) okudu
29- esma73 mazaretli esimaa
30- mhnds_ dün dönüş yapmadı HALLEYS

arkadaslar kimseyi kırmak ve yanlış anlaşılmak istemiyorum bu duanın amacı bi günde 1 kişye 313 okumak, yani ben yarın kini okudum diye bişey duanın yapılışına ve niyetine ters tabiki günlük hayat iş ler ve zorluklar var okuyamayacagınızı belirttin ki listeyi kapatıp diger arkadasa geçmek için beklemeyelim... NE olur yanlış anlamayın
2 hatta 3 gün geri dönüş yapmayıp sonra ben im mazaretim vardı unutmuşum da yapmayın bişey söyleyince yanlış anlaşılıyor sert ve asabi gibi yansıtılıyorum kusura bakmayın HAYIRLI AKŞAMLAR

S Sargoz kusura bakma canım dün internete giremedim bugunde çok yoğundum hep aklıma geldi hemen girip bildirim dedim ama başka şeyler çıktı onu yapayım bunu yapayım sonra yapayım derken bu vakit kaldı dünde 10 tane bugunde 10 tane okudum.

Tamam kuzum

Kizlar birazdan listeyi guncelleyecegim

Arkadaşlar affiniza sığınarak bir şey sormak istiyorum. 313 Ayetel Kürsi yi ara vermeden bir seferde okuyan tahmini ne kadar sürede okur?

Arkadaşlar affiniza sığınarak bir şey sormak istiyorum. 313 Ayetel Kürsi yi ara vermeden bir seferde okuyan tahmini ne kadar sürede okur?
ezbere biliyorsan kisa surer ama bu deferde kelimeler bi tuhaf oluyo hizli cikarken. 100 tefriciyeyi 40 dk gibi okuyorum ama sonlara doğru tuhaflasiyor. ara vererek okumani tavsiye edeim. 50 ser oku 20 dk ara ver sabaktan aksama kadar bitmis olir hem yorulmazsin hem de ayetler bozulmaz. bu benim fikrim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…