Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Kızlar o zaman ben bugün 20 tane okuyayım eğer okumayan arkadaşlar olursa 10 tanesini onun için yazarsınız S Sargoz

Ev internetim de sorun var kizlar

kızlar şimdi listeyi düzeltecem inşallah

KURALLARIMIZ
1- Günde (24 saatte)1 kişiye 313 okunacak.
2- yarının duası bugün den yapılmayacak
3- mazareti olan (hastalık regl vs.) gibi ister özele ister buraya yazıp bildirsin

kişi basina düşen sayı : 10
Fazla sayı :13 S Sargoz arkadaşımız için okuyoruz

1- S Sargoz
2- @whitepearll okudu
3- @Patronicee
4- @buttrfly
5- @basbelasiyimm
6- ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek salı dan beri dönüş yapmadı
8- braindamage mazaretli esimaa
9- @ebruli--
10- Sealand mazaretli esimaa
11- @mini87
12- HALLEYS okudu
13- @hasbeee
14- @kitapseverim
15- @Ashlee2709
16- @zeyneplivadi okudu
17- @ikihayat
18- mahperi hatun okudu
19- @Denas14__
20- tubatesbih okudu
21- @damla_22
22- @EnHarbiKiz
23- eilenn
24- muhat okudu
25- Z Zeynep8987 okudu
26- @sevdakusum
27- @guzbahar
28- esimaa (dün dönüş yapmadı) okudu
29- esma73 mazaretli
30- mhnds_ dün dönüş yapmadı HALLEYS
HALLEYS nin duası :

okudum S Sargoz yazın kızlar fazla sayı okuyanlar belirtsin :)mazaretli olanlar bildirsin

arkadaslar kimseyi kırmak ve yanlış anlaşılmak istemiyorum bu duanın amacı bi günde 1 kişye 313 okumak, yani ben yarın kini okudum diye bişey duanın yapılışına ve niyetine ters tabiki günlük hayat iş ler ve zorluklar var okuyamayacagınızı belirttin ki listeyi kapatıp diger arkadasa geçmek için beklemeyelim... NE olur yanlış anlamayın
2 hatta 3 gün geri dönüş yapmayıp sonra ben im mazaretim vardı unutmuşum da yapmayın bişey söyleyince yanlış anlaşılıyor sert ve asabi gibi yansıtılıyorum kusura bakmayın HAYIRLI AKŞAMLAR[/USER]

S Sargoz canım esma73 mazeretli olan arkadşımız adına okudum canım dünde rahatsızdım biraz giremedim fakat ben dün dısında düzenli okumaya gayret ediyorum bundan sonra da aksilik olmazsa inşallah okurum

biliyorum kuzum benim ki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…